Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Επιδότηση συμμετοχής στη Διεθνή Εκθεση Αλβανίας από ΕΒΕΘ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα, στις 25 εως 30 Νοεμβρίου 2011


Τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του  στη 18η Διεθνή Έκθεση Αλβανίας επιδοτεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), με στόχο να τους δώσεις μια ακόμη διέξοδο εν μέσω κρίσης για ανάπτυξη των εξαγωγών τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα, στις 25 εως 30 Νοεμβρίου 2011 και την ελληνική συμμετοχή διοργανώνει η ΔΕΘ ΑΕ.



Η Διεθνής Έκθεση Αλβανίας – πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εκθεσιακής Βιομηχανίας-  προσελκύει ετησίως 30.000 επισκέπτες από περισσότερες από 20 χώρες, ενώ οι εκθέτες της υπερβαίνουν τους 300 ξένους επιχειρηματίες.


Οι θεματικές ενότητες που καλύπτει αφορούν, μεταξύ άλλων, την οικοδομή και τις κατασκευές, τα δομικά υλικά, τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και τη διαχείριση αποβλήτων, τη μεταλλευτική βιομηχανία, την ένδυση-υπόδηση, τον τουρισμό, την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία τροφίμων.


Το ΕΒΕΘ έχει προχωρήσει στην ενοικίαση εκθεσιακού χώρου, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στις επιλεγείσες επιχειρήσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, να συμμετάσχουν ως εκθέτες στην ανωτέρω διοργάνωση, σε ξεχωριστά σταντ εμβαδού 12 τ.μ..


Κατά την επιλογή των επιδοτούμενων επιχειρήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ η χωροθέτηση του κάθε σταντ θα προκύψει μετά από κλήρωση. Η μετακίνηση, η διαμονή επιχειρηματιών/ στελεχών, καθώς και η μεταφορά των εμπορευμάτων θα πραγματοποιηθούν με τη μέριμνα και τις δαπάνες των ιδίων των εκθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου