Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μπολάνος: Η Μειονότητα να μη συμμετάσχει στην απογραφή.

  Οι Εκπρόσωποι της Μειονότητας αρνούνται να συμμετάσχουν στην απογραφή, γιατί σύμφωνα με αυτούς, αυτή  συρρικνώνει τον αριθμό της μειονότητας  στης χώρα.  Η δήλωση έγινε σήμερα εξ ονόματος του ΚΕΑΔ από το Βασίλη Μπολάνο, ο οποίος ονόμασε την απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών,  στατιστική απογραφή  που αποσκοπεί στην τεχνητή συρρίκνωση της μειονότητας. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απογραφή δεν έχει για  σκοπό την καταγραφή των μειονοτικών, αλλά την τεχνητή στατιστική συρρίκνωσή τους.
«Εμείς δηλώνουμε ότι δεν αναγνωρίζουμε αυτή τη διαδικασία, ούτε το προϊόν της. Εμείς οι εκπρόσωποι των εθνικών και εθνο-πολιτισμικών μειονοτήτων απευθυνόμαστε προς τα μέλη μας να μην συμμετάσχουν σε μια απογραφή που δεν εξυπηρετεί την επίλυση των σημερινών προβλημάτων, αλλά την περαιτέρω αύξησή τους  », δήλωσε ο Μπολάνος, προσκαλώντας τη μειονότητα να μην πάρει μέρος σε αυτή την καταγραφή.

panorama 

6 σχόλια:

  1. h ximarra eixe tin eykairia na deiksei stous alvanous posoi ellines zoyne ekei.alla o bollanos protimaei tin apoxi gia logous pou oute o idios gnwrizei, para mono pernaei ti grammi tou dule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ, Η ΧΕΙΜΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Βασίλης Μπολάνος ήνε ηροας τις χιμαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pos to thelete????o goros sas gyreyi..xxooxoxoxox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ τι ησε τωρα,βουρκαρης η δροπολητης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O BOLLANOS POU DEN KSEREI NA MILISI ELENIKA---- EPISIMOS EKPROSOPOS TIS MIONOTITAS.NA GELASO I NA KLAPSO TORA????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή