Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ή ΜΗΠΩΣ ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΧΗΣ:
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Αλλά αναρωτιόμαστε μήπως από την άλλη είναι μια ευκαιρία να λειτουργήσουμε ως εξής:
 
  1. Απογράφονται κανονικά όλοι οι Βορειοηπειρώτες. Με όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια και τις μεθοδεύσεις. Δηλώνοντας Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί
  2. Κρατούν την ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ και την καταθέτουν στην π.χ. στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι ανεξαιρέτως, η οποία φωτοτυπεί τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ σε 5 αντίτυπα και εάν χρειαστεί γίνεται και θεώρηση «ακριβές αντίγραφο»!
  3. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει καταμέτρηση όλων των Βεβαιώσεων των Βορειοηπειρωτών που απογράφηκαν και έχει άμεσα το αποτέλεσμα!
  4. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει διεθνή συνέντευξη τύπου και ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ και επί τη αποδείξει των ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ότι απογράφηκαν ως ΕΛΛΗΝΕΣ π.χ. 400.000 Βορειοηπειρώτες! Παράλληλα καταθέτει τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ με θεώρηση Ακριβούς Αντιγράφου, από όπου προκύπτει ο αριθμός των Δηλώσεων, καθώς μαζί με την κατάθεση Βεβαίωσης Απογραφής στην Ομόνοια, κατατίθεται και Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης, που δείχνει και τον αριθμό παιδιών των Απογραφομένων Βορειοηπειρωτών!!! Αντιλαμβάνεστε τι «βόμβα» και τι «χαστούκι» θα είναι αυτό, καθώς από την «πίσω πόρτα» κερδίζουμε τον Αγώνα, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ!!!! Που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν άνω κάτω τις μεθοδεύσεις των Τιράνων. Και θα αποτελούν στα χέρια μας αδιάσειστα στοιχεία!
  5. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταθέτει τα Ντοκουμέντα αυτά και τον αριθμό των απογραφομένων Ελλήνων στον ΟΗΕ, την Ε.Ε. και όλα τα διεθνή φόρα, καθώς και στις Μεγάλες Δυνάμεις και το Ελληνικό ΥΠΕΞ!
  6.  Επί του αριθμού αυτού, μπορεί να στηριχθεί κάθε Αίτημα Αυτονομίας ή Ανεξαρτησίας ή στοιχειώδες Ανθρώπινο Δικαίωμα και ιδίως τα Ελληνικά Σχολεία και η Λειτουργία των Εκκλησιών, αλλά και η απόδοση των περιουσιών.
 
   Σκεφτείτε το όλοι… Ζυγίστε το… Μήπως αυτή είναι πραγματικά η νέα Μεγάλη Διεθνής ευκαιρία της Βορείου Ηπείρου;
 
   Η τελική απόφαση που θα ληφθεί και υπό αυτή την οπτική, θα είναι σεβαστή, όποια και να ΄ναι.
 

1 σχόλιο:

  1. 8α συμφονισω ε τον εν λογω κυριο η κυρια.με αυτο τον τροπο θα πρεπε να απογραφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή