Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Χειμαρραίος Ανέστης Δημογιάννης, νέος Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αυλώνας

To φαινόμενο " διαρροή ψήφων» έβγαλε και πάλι νικήτρια  τη  "Συμμαχία για τον πολίτη, αυτή τη φορά στην κορυφή της περιφέρειας Αυλώνας.  Το ΚΕΑΔ μαζί με τα μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος ένωσαν τις ψήφους, αναδεικνύοντας  νικητή τον Ανέστη Δημογιάνννη,(στη φωτό με το δήμαρχο Χειμάρρας)του Δημοκρατικού Κόμματος ως νέο πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αυλώνας. Ο Δημογιάννης αναδείχθηκε νικητής των εκλογών με 15 ψήφους διαφορά, όπου 13 από αυτές είναι αποτέλεσμα  των ψηφοφόρων του αριστερού συνασπισμού, αλλιώς γνωστό ως διαρροή ψήφων.  Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία,  διαπιστώνεται ότι 10 περίπου  ψήφοι από αυτά τα ψηφοδέλτια ανήκουν στην πολιτική δύναμη του ΚΕΑΔ, μία ψήφος στον πρώην πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος  Αυλώνας , Kujtim Sulçe, ο  οποίος πριν από λίγες ημέρες εντάχθηκε στο Σοσιαλιστικό Κίνημα  για την Ένταξη, ενώ δύο άλλοι παραμένουν κρυφοί.  Από την άλλη όμως, η πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές της 8ης Μαΐου αναπτύχθηκε με εντάσεις και συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων των πολιτικών  στρατοπέδων,  κρατώντας για αρκετές ώρες μπλοκαρισμένη τη διαδικασία ψηφοφορίας.
 Η εκπρόσωπος του αριστερού στρατοπέδου, «Συμμαχία για το Μέλλον" Brunilda Μερσίνη  κατάφερε να πάρει μόνο 22 ψήφους, μένοντας 15 ψήφους πίσω.  Εν τω μεταξύ, ο Ανέστης Δημογιάννης το 2000 ήταν δήμαρχος στη Χιμάρα,ενώ  τώρα αναδείχθηκε νέος επικεφαλής του Περιφερειακού Συμβουλίου Αυλώνας.

4 σχόλια:

  1. την εφαγε την brunilda ο Ντουλες.τι βαζει στο ματι και δεν το καθαριζει αλλωστε;;;το περιεργο ομως ειναι οτι ο Θεμης βγηκε στο Συμβουλιο ως μελος.πωςτα καταφερνει αυτο το παιδι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na doume o pantehis poy efyge apo antiproedros perifereias ti tha kamei twra.ton ekapse gia alli mia fora ontoules.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OLA TA YPSILA POSTA I ximareoi.XIMARA FOR EVER!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΟΛΛΑΝΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή