Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ετοιμαζόταν να πουλήσει 100 κιλά χασίς


Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 100 κιλά είχε στην κατοχή του ο 27χρονος έμπορος ναρκωτικών Κ. Ρ., ο οποίος χθες το απόγευμα έπεσε στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.
Η αστυνομική επιχείρηση στήθηκε πριν από μία βδομάδα όταν, έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα, οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πληροφορήθηκαν ότι κύκλωμα φέρνει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από τη γειτονική Αλβανία και τις προωθεί στην ελληνική αγορά.

Ύστερα από συντονισμένο σχέδιο, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον «κύριο» μεταφορέα, που δεν είναι άλλος από τον 27χρονο Κ. Ρ.
100 κιλά χασίς
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, όταν διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του 100 κιλά ακατέργαστης κάνναβης -προερχόμενη από την Αλβανία- την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμαζόταν να διοχετεύσει στην ελληνική αγορά.
Ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών χρησιμοποιούσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ για την επικοινωνία του με τα άλλα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσε δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Οι εμπλεκόμενοι
Αστυνομικές «πηγές» αναφέρουν στη zougla.gr ότι ο 27χρονος συνεργαζόταν με ακόμη δύο ή τρεις συμπατριώτες του (οι οποίοι δεν έχουν ακόμη συλληφθεί), προκειμένου να προμηθεύεται και να «περνάει» από τα ελληνοαλβανικά σύνορα τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ έντονα εξετάζεται και το ενδεχόμενο στο κύκλωμα να μετέχουν και Έλληνες, κάτι το οποίο ωστόσο, αν ισχύει, αναμένεται να αποδειχθεί από την ανάλυση των δύο συσκευών κινητής τηλεφωνίας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και αναμένεται να προφυλακιστεί. 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου