Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Για τους μετανάστες, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι φταίει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το 1991 άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία

 
«To σύνολο του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να πάει μπροστά η χώρα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».


Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης «χρειάζεται ριζική ανανέωση και στα πρόσωπα και στο Σύνταγμα».


Μάλιστα, χαρακτήρισε «δικαιολογημένη» την αγανάκτηση των πολιτών, παραδεχόμενος ότι υπάρχει αναξιοπιστία στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.


Για τις εκλογές, ανέφερε ότι ο σταυρός προτίμησης είναι φαινόμενο αποκλειστικά ελληνικό, «είναι αρωγός πελατειακής σχέσης», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι η μητέρα των μεταρρυθμίσεων είναι η αλλαγή του πολιτικού συστήματος.


Όσον αφορά στα ταξί, σημείωσε ότι το θέμα άνοιξε γιατί το είπε η Βουλή.


«Οι βουλευτές ζήτησαν να ανοίξουν τα επαγγέλματα κι εγώ αρνήθηκα να κλείσω ένα επάγγελμα. Πάντα έκανα πολιτική αρχών και όχι προσωπική», είπε και πρόσθεσε ακόμα ότι δεν μπορούμε να προστατεύουμε τους «μαντράδες» όταν μισθοί και συντάξεις μειώνονται και συνεχώς μπαίνουν νέοι φόροι.


Για τους μετανάστες, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι φταίει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το 1991 άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, καθώς και ο κ. Κ. Καραμανλής που προέβη σε δύο μαζικές νομιμοποιήσεις παράνομων μεταναστών και μάλιστα αδιακρίτως.


Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών, όμως σημείωσε ότι θα περιμένει τις τελικές αποφάσεις του προέδρου του κόμματος. 


 http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου