Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στη Διεθνή Έκθεση Αλβανίας Λαρισινές επιχειρήσεις


alvania-epimelitiroΣτη γειτονική χώρα της Αλβανίας έλαβε χώρα από 25-30/11/2011 η Διεθνής Έκθεση Αλβανίας 2011.
H έκθεση πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Τιράνων στο χώρο του PALACE OF CONGRESSES από τη διοργανώτρια εταιρία Klik Ekspo Group.
Το Επιμελητήριο Λάρισας στηρίζοντας την αγωνιώδη προσπάθεια των τοπικών επιχειρήσεων να επεκταθούν εκτός συνόρων συμμετείχε στην προαναφερόμενη έκθεση πιστεύοντας ακράδαντα στην ανάγκη εξωστρέφειας των επιχειρήσεων ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες .

Παρόλα τα οργανωτικά προβλήματα που παρουσίασε η συγκεκριμένη έκθεση η πλειοψηφία των τοπικών συμμετεχόντων επιχειρήσεων πραγματοποίησαν αρκετές εμπορικές επαφές και προσδοκούν θετικά αποτελέσματα από τη συμμετοχή τους. Παράλληλα η συμμετοχή στην έκθεση στάθηκε αφορμή για γνωριμία της ιδιαίτερης επιχειρηματικής κουλτούρας της Αλβανικής αγοράς.
Στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων προς τιμή των οικονομικών συνεργατών των ελληνικών επιχειρήσεων στην Αλβανία, η Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα, επιθυμώντας να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ελληνοαλβανικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και την προβολή της συνεισφοράς των ελληνικών επιχειρήσεων στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας διοργάνωσε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011 το 5ο Ελληνο-Αλβανικό Επιχειρηματικό Forum με γενικό τίτλο <<Μια γέφυρα μέσα από νέες ιδέες>>
Από το Νομό Λάρισας συμμετείχαν οι κάτωθι επιχειρήσεις

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ
ΕΠΙΠΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΒΙΟΜΠΛΟΚ – ΧΛΙΑΠΗΣ ΑΕ
ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΓΚΑΓΚΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ – HELLAS STONES
ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΤΡΑ

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΄΄ΚΑΡΚΟΝ΄΄
ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ – ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ –ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΠΝΟΔΟΧΩΝ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
.
ΚΑΣΣΑΡΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ - ΦΥΤΩΡΙΑ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ  - VIOLAC ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Τις επιχειρήσεις συνόδευσε το στέλεχος του Επιμελητηρίου Λάρισας κα. Καρλιγκιώτου Αναστασία . Επίσης την έκθεση επισκέφτηκε εκπροσωπώντας τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου ο Διοικητικός Σύμβουλός και πρόεδρος του βιοτεχνικού τμήματος κ. Ζηρδέλης Θωμάς.
Το Επιμελητήριο Λάρισας για μια ακόμα φορά τονίζει την ανάγκη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ειδικά σ΄αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, και καλεί όλες τις επιχειρήσεις να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του (Web-site: www.larissa-chamber.gr) για όλες τις δράσεις που υπάρχουν στο εκθεσιακό του πρόγραμμα καθώς και να προτείνουν στο Επιμελητήριο <<αγορές >> στις οποίες θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί ο κάθε κλάδος.
 http://www.onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου