Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στην Ζάκυνθο. Ζευγάρι αλβανών έκλεβε ποτά, τσιγάρα και εργαλεία

Για την… καλοπέρασή του φρόντιζε ένα ζευγάρι τσιγγάνων από την Αλβανία, που είχαν συλληφθεί την Δευτέρα στον Παντοκράτορα Ζακύνθου έχοντας στο σπίτι τους πλήθος από κλοπιμαία! Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί δυο διαρρήξεις με πλούσια λεία, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, καθώς πολλά αντικείμενα δεν έχει εξακριβωθεί από πού προέρχονται.
     
Το ζευγάρι είχε διαρρήξει τις τελευταίες ημέρες ένα εμπορικό κατάστημα στον Λαγανά, από το οποίο άρπαξε 500 ευρώ σε κέρματα, δεκάδες μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά αξίας 6.000 ευρώ, τσιγάρα και καπνό αξίας 4.000 ευρώ, ρούχα αξίας 200 ευρώ και τρόφιμα αξίας 100 ευρώ! Στις αρχές Μαρτίου, είχαν κλέψει ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο και ένα ηλεκτρικό πριόνι συνολικής αξίας 350 ευρώ από τον εξωτερικό χώρο μιας κατοικίας στην Αγριλιά Ζακύνθου.
      
Στο σπίτι των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, έχουν βρεθεί δεκάδες ρούχα, κλινοσκεπάσματα, είδη οικιακής χρήσης, γυναικείες τσάντες, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και γεωργικά μηχανήματα των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.
 
Στην Πάτρα, τέσσερις πιτσιρικάδες μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι, διέρρηξαν το σπίτι ενός 80χρονου και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ. Όμως, τους εντόπισαν άνδρες της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή και συνέλαβαν τους δυο ανήλικους ηλικίας 15 και 16 χρόνων και τον 18χρονο συνεργό τους, ενώ το κορίτσι κατέφερε να διαφύγει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
 
 
 http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου