Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Συνελήφθη 47χρονος Αλβανός για μεταφορά όπλων στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας


Συνελήφθη, σήμερα στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά και κατοχή όπλων και παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ αναζητείται ένας ομοεθνής συνεργός του.Αναλυτικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη θέση γέφυρα Κεστρίνης του Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται πεζοί.Στη θέα των αστυνομικών, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ύστερα από πεζή καταδίωξη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φιλιατών ο 46χρονος υπήκοος Αλβανίας ενώ ο 42χρονος συνεργός του διέφυγε, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και την πυκνή βλάστηση της περιοχής.Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 μία σακούλα που περιείχε, τρία (3) πιστόλια, διαμετρήματος των 8 mm και δεκατέσσερα (14) φυσίγγια, ιδίου διαμετρήματος.
 ένα (1) κινητό τηλέφωνο, με τρεις κάρτες sim.
 το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου και την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου