Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σύλληψη Αλβανού ληστή στα Γρεβενά

Ένας Αλβανός που διώκεται για κλοπές στην Ελλάδα, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας, προφανώς για να παραπλανήσει τις αρχές και να διαφύγει της σύλληψης, αλλά τελικώς συνελήφθη πριν από τρεις ημέρες στο Πολυνέρι Γρεβενών.
Ειδικότερα, την Τετάρτη Μαΐου, κατά τις πρωινές ώρες, συνελήφθη στο ....
Πολυνέρι Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πολυνερίου Γρεβενών, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατάθεση ψευδών στοιχείων και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 29χρονο διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα δηλώνοντας ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Στη συνέχεια προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του Α΄ Τμήματος Πρωτοδικείου Βόλου για διαδοχικές κλοπές σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κατάθεση ψευδών στοιχείων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον ανακριτή του πλημμελειοδικείου Βόλου, δηλαδή στον τόπο που διέπραξε τις αξιόποινες πράξεις, τις οποίες έχουν ήδη διερευνήσει οι τοπικές αστυνομικές και δικαστικές αρχές.


eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου