Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο Γιώργος Τρίχας στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές;

Tο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Τρίχας με δήλωση που ανάρτησε στον τοίχο του στο fb ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς την κάθοδό του με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση παρακάτω:
Αισθάνομαι την ανάγκη σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας, που περνάμε όλοι μας, με όση ποιότητα επιγνώσεων και αξιών διαθέτω, να δηλώσω παρών.
Ως Έλληνας θέλω οι λέξεις Ελλάδα και Ελληνισμός να συνεχίζουν να σηματοδοτούν περηφάνια και πρωτοπορία δημιουργίας και ανθρωπιάς.
Ως Βορειοηπειρώτης, περήφανος για την ιδιαίτερή μου Πατρίδα και την ιστορία της, έχω πλήρη συνείδηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει το τόσο δοκιμασμένο αυτό κομμάτι του Ελληνισμού, αλλά και συναίσθηση των ευθυνών που μας αναλογούν, ατομικών και συλλογικών.
Ως εκπαιδευτικός βιώνω άμεσα και συμμερίζομαι την δίψα της νέας γενιάς να κατακτήσει γνώση και αξίες για να προκόψει στην ίδια της την Πατρίδα, την επιθυμία και βούληση αυτής της γενιάς να πρωταγωνιστήσει και να φέρει αλλαγές.
Εξέφρασα σήμερα την επιθυμία στα όργανα του ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθώ στις λίστες υποψηφίων για τις επικείμενες εθνικές εκλογές σε οποιαδήποτε θέση σειράς ψηφοδελτίου και εκλογικής περιφέρειας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι κατά βάσει είναι δύσκολο να γίνουν αλλάγες σε σχέση με τις υποψηφιότητες απ τις προηγούμενες εκλογές.

2 σχόλια:

  1. feia sou trixa megale patrioti gnisie apogone tou papou sou. tha trizoun ta kokala ton athoon psixon pou martirisane stis alvanikes fylakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επισης το ΠΑΣΟΚ εκοψε τις συνταξεις ΟΓΑ απο τα γεροντια,πραγματικοι φυλακες του ελληνισμου...

      Διαγραφή