Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αλβανός επιχειρηματίας χρηματοδότησε την απόσχιση του Μαυροβουνίου από τη Σερβία

"Οι σύγχρονοι Αλβανοί ήρωες"

 Ο Νασέρ Κελμέντι, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του συνδέσμου της  αμερικανικής εμπιστευτικής άμυνας (American Defense League-ADL), παραδέχθηκε ότι χρηματοδότησε την απόσχιση του Μαυροβουνίου από τη Σερβία, προσφέροντας μεγάλα χρηματικά ποσά στον ηγέτη του Μαυροβουνίου,  Μίλο Τζουκάνοβιτς (μισθοφόρο και έναν από τους αγαπημένους του ΝΑΤΟ και του Rockfeller), ωστόσο, αρνήθηκε ότι χρηματοδότησε την απόσχιση του Μαυροβουνίου από τη Δημοκρατία της Σερβίας.


Εκτός από  τα αναφερόμενα περιουσιακά στοιχεία του αναφέρονται και άλλα σε ακίνητα τα οποία είναι εκμισθωμένα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ο Νασέρ Κελμέντι φέρεται μπλεγμένος σε πολλές βρώμικες υποθέσεις και έχει κατηγορηθεί από τα σερβικά μέσα ενημέρωσης ως αρχηγός συμμορίας ή εγκληματικής οργάνωσης η οποία έχει διακλαδώσεις και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε Μαυροβούνιο, Κοσσυφοπέδιο, Σκόπια, Σερβία, Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σερβική αστυνομία  είχε ανακοινώσει ότι ο Κελμέντι είναι ο κύριος χρηματοδότης και οργανωτής της διακίνησης ηρωΐνης από την Αλβανία, μέσω της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια μεταφέρονται  μέσω Ρόζαγιε στο Νόβι Πάζαρ και από εκεί στη Δυτική Ευρώπη.

Στις φήμες αυτές απάντησε ο  Νάσερ Κελμέντι  μέσω  τηλεοπτικού καναλιού της Βοσνίας ότι  δεν εμπλέκεται στη διακίνηση ναρκωτικών, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα της ‘Lajme

--
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου