Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Άγιοι Σαράντα, ξαναγυρίζουν οι μασκοφόροι άλλα ΄97, κλέβουν και χτυπάνε 50-χρονο παραθεριστή.


b_170_115_16777215_0___images_0KOKA_maska.jpgΜετά από μια σειρά από ληστείες, θύμα των ληστών έπεσε  παραθεριστής στην παραλιακή πόλη των Αγίων Σαράντα.  

Φαίνεται ότι οι βραδινές ώρες ήταν η τέλεια σκηνή για να βρουν ελεύθερο  έδαφος οι  δύο ληστές, οι οποίοι έβαλαν την τελική σφραγίδα φορώντας μάσκες. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές των Αγίων Σαράντα ο κατασκηνωτής είναι ο Qemal Orjea, 50-ετών.

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να λάβει ιατρική βοήθεια μετά από τους τραυματισμούς που αποκόμισε από την επίθεση  με ισχυρά αντικείμενα που δέχθηκε από τους δύο  δράστες. Από τις έρευνες των αστυνομικών  έγινε γνωστό ότι οι δύο άνδρες ακολούθησαν τον 50-χρονο καθώς επέστρεφε στο διαμέρισμά του, και τον χτύπησαν άξαφνα. Τη σκηνή της ληστείας  είδαν  μάρτυρες στον τόπο του συμβάντος, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το ποσό που εκλάπει. Η Αστυνομία βρίσκεται στο κυνήγι των δραστών, όπως και  ανακρίνει το θύμα για να εντοπίσει τους δράστες και να αποκαλύψει τις πλήρεις συνθήκες του συμβάντος. Οι ληστείες έχουν αυξηθεί  σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου