Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Στο Κουξι της Αλβανίας γυρίστηκε το βίντεο - Αναζητείται ο στόχος της ανάρτησης


Στην Αλβανία και όχι στον Χελμό γυρίστηκε τελικά το βίντεο με τους Αλβανούς που καίνε την ελληνική σημαία Τι αναφέρει η δικογραφίαΣτον εισαγγελέα Καλαβρύτων κατατίθεται η δικογραφία για τον Αλβανό που προ ημερών συνελήφθη στην Κλειτορία και εξετάζεται η πιθανή εμπλοκή του στο επίμαχο βίντεο με τους πέντε κουκουλοφόρους που δηλώνουν Αλβανοί, πυροβολούν και πυρπολούν την ελληνική σημαία, υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται στο Χελμό.

Από τη μέχρι σήμερα έρευνα δεν προκύπτει ότι ο άνθρωπος που έχει συλληφθεί πρωταγωνιστεί στο επίμαχο βίντεο. Ο ίδιος, άλλωστε, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι φίλος του από την Αλβανία του έστειλε το βίντεο και στη συνέχεια ο ίδιος το ανάρτησε στην ιστοσελίδα του στο facebook.

Στο μεταξύ, από την ανάλυση των στοιχείων του βίντεο, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που προκύπτει είναι πως η κινηματογράφηση έγινε στο Κούξι της Αλβανίας, μια περιοχή που εδαφολογικά παραπέμπει στα Καλάβρυτα.

Το ερώτημα που αυτομάτως προκύπτει είναι γιατί ο συλληφθείς δέχθηκε να «ανεβάσει» το υλικό στο διαδίκτυο, αν και εφόσον γνώριζε ότι η λήψη δεν έγινε στον Χελμό, αλλά στην Αλβανία. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι ότι, άθελά του ή μη, πήρε μέρος σε μια προβοκάτσια γνωρίζοντας την αναλήθεια. 
 
 http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου