Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Έρχεται από την Ελλάδα να μοιρολογήσει τον άντρα της, πέφτει θύμα βιασμού και ληστείας στο νεκροταφείο.



Eίχε έρθει από την Ελλάδα για να μοιρολογήσει το σύζυγό της που πέθανε πριν από λίγο καιρό, αλλά έπεσε θύμα ληστείας και βιασμού. Το συμβάν έλαβε χώρα στο νεκροταφείο του χωριού Τζάρα των Αγίων Σαράντα, όπου η 65-χρονη Βασιλική Πουρίκη, μετανάστρια από το χωριό Μουρσί, βιάστηκε και ληστεύτηκε από δύο εφήβους.

Αφού την χτύπησαν με γροθιές, οι έφηβοι  κατάφεραν να πάρουν από την 65-χρονη, 500 ευρώ, 50.000 νέα λεκ, το διαβατήριο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Η άτυχη γυναίκα κατείγγειλε το γεγονός στην αστυνομία των Αγίωνν Σαράντα, ενώ οι αξιωματικοί του εγκλήματος διοργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία "Aliverta" καταφέρνοντας να διαλευκάνουν το γεγονός και τον εντοπισμό των δύο δημιουργών.

  Οι χειροπέδες πέρασαν στους Kostandino Στεφανή και Kristaq Xhemalaj δύο 17-χρονοι από το χωριό Τζάρα, οι οποίοι έχουν ήδη κατηγορηθεί για το αδίκημα, "ληστεία με τη βία σε συνεργασία." Η Αστυνομία κατάφερε να βρει και τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία ήταν κρυμμένα από τους συνεργούς στο χωριό Τζάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου