Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ελευθέριος Μέλιος από τη Δίβρη της Βορείου Ηπείρου έφτιαξε ιατρικό κέντρο στα Γιάννινα, χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη του!



Ένας νεαρός επιστήμονας, πολύ ευφυής και δραστήριος, ο Ελευθέριος Μέλιος από τη Δίβρη της Βορείου Ηπείρου, έφτιαξε διεπιστημονικό κέντρο στα Γιάννινα, που παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, στον τομέα της λογοθεραπείας, της εργοθεραπείας και της ψυχολογικής στήριξης, χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη του! "Είπα θα ξεκινήσω", λέει ο ίδιος, "και αποφάσισα το τόλμημα. Η ως τώρα πορεία του διεπιστημονικού κέντρου με
δικαίωσε...". 

Οι έντιμες και ξεκάθαρες συναλλαγές και η επιλογή καλών συνεργατών, θεωρεί ότι αποτελούν τις δύο βασικές προϋποθέσεις για να στηθεί και να αναπτυχθεί μια επιχείρηση.  
Ο ίδιος είναι γενικός διευθυντής του κέντρου, ενώ επιστημονική υπεύθυνη είναι μια ταλαντούχα λογοθεραπεύτρια από την Κύπρο, με σπουδές στην Αγγλία, η Μαρία Ιγνατίου. Ο κ. Μέλιος ακολουθώντας σύγχρονες πρακτικές μάρκετινγκ, έχει κατορθώσει, με πάρα πολύ δουλειά είναι η αλήθεια, να κάνει το κέντρο μέσα σ' ένα χρόνο γνωστό και αποδεκτό από τους ασθενείς. Μάλιστα την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του διεπιστημονικού κέντρου Ηπείρου. 

katoci.com 

2 σχόλια:

  1. και εις ανώτερα παλικάρι μου, τέτοιυς νέοθς και έντιμους ανθρώπους χρειάζεται η πατρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχουν αξιοι ανθρωποι γυρω μας. Αξιζει να δειτε την δραστηριοτητα του Διεπιστημονικου Κεντρου Ηπειρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή