Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Δ. Αβραμόπουλος: Στηρίζουν την Ελλάδα οι Ηνωμένες Πολιτείες


Έκφραση συμπαράστασης από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς την Ελλάδα, διαπιστώθηκε από αναφορές του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και της υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.
Κατά την καθιερωμένη δεξίωση που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, προς τιμή των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, και υποδεχόμενος τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο Αμερικανός ηγέτης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση και ο λαός της Ελλάδας για να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση...


Επίσης, η υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, κατά την 30λεπτη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον κ. Αβραμόπουλο, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), μίλησε για τις "άριστες σχέσεις" μεταξύ των δυο χωρών, ευχόμενη να ξεπεραστούν τα προβλήματα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγώνα των Ελλήνων.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι ο "μαραθώνιος των επαφών" στη Γενική Συνέλευση συνεχίστηκε με συνάντηση που είχε με την υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, και με την οποία "είχαμε μια ουσιαστική, ειλικρινή και εγκάρδια συζήτηση που κράτησε αρκετά και κάλυψε όλο το φάσμα των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος", όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.


 http://thesprotia-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου