Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι πολιτικοί πήγαν στο Βουλιαράτι της Β. Ηπείρου, για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο.

Έχει σημασία να αναφερθεί ποιοι πολιτικοί πήγαν στη Β. Ήπειρο, για να τιμήσουν την ιστορική επέτειο, και ποιοι δεν πήγαν. Έχουμε και λέμε... Οι Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον Γιαννιώτη βουλευτή Επικρατείας Χρήστο Παππά .Δεν υπήρχε εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ενώ τις προηγούμενες χρονιές η παρουσία του ήταν έντονη. Ήταν εκεί ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Παντούλας, αλλά η παρουσία του είχε ιδιωτικό χαρακτήρα.
Ούτε επίσημος εκπρόσωπος της Ν.Δ. υπήρχε. Ωστόσο παραμονή του εορτασμού επισκέφτηκε το στρατιωτικό νεκροταφείο στους Βουλιαράτες ο γραμματέας της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, αλλά και ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. και πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας. Σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία εκπροσώπου των "Ανεξάρτητων Ελλήνων". Όμως για πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Μαντάς, που εκλέγεται στα Γιάννινα, βρέθηκε σε εθνική εκδήλωση στη Βόρειο Ήπειρο. 


katoci.com

1 σχόλιο:

  1. Και ο Παντούλας στο Βουλιαράτι και ο Σούρλας στην Κλεισούρα, εκπροσωπούν πολιτικά τα κόμματά τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ως πρώην βουλευτές, αλλά και ως μέλη τους. Ποιον περιμένατε από το ΠΑΣΟΚ που δεν υπάρχει πια. Εκεί μόνο ο Βενιζέλος έμεινε, έτσι για σημάδι που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή