Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ε. Δίκτυο Αλληλεγγύης και από τους Απόδημους Ηπειρώτες


Συνάντηση του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με τα Προεδρεία των Ηπειρωτικών Αποδημικών Ομοσπονδιών, για την δημιουργία δικτύου Πανηπειρωτικής Αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Π.Σ.Ε., κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα αίτια της σημερινής κατάστασης και παράλληλα τονίστηκε ότι πρέπει όλοι  να ενστερνισθούμε και να αναδείξουμε στην πράξη τις αρετές, της συλλογικής δράσης, της συνεργασίας, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης.
Στην ανακοίνωση γίνεται μνεία για τη δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης και της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Ηπείρου,  η οποία  με έγγραφό της, καλεί όλες τις αποδημικές οργανώσεις στη συλλογή τροφίμων και ρουχισμού   που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας συμπατριώτες που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Τέλος αποφασίσθηκε η δημιουργία συντονιστικού οργάνου από την ΠΣΕ  με τη συμμετοχή εκπροσώπων Ομοσπονδιών και Αδελφοτήτων  που θα συντονίζει την όλη διαδικασία και θα αποτελεί το σημείο αναφοράς  για κάθε συμπατριώτη μας.



proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου