Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Vizionplus: Σκάνδαλο – ο Ξέρρας θεωρεί φυσιολογικό να ακούγεται «Ζήτω η Βόρειος Ήπειρος» από βουλευτή της Χ. Α. στο Βουλιαράτι (βίντεο)


Το γεγονός ότι ο Υπουργός Εργασίας της Αλβανίας και βουλευτής της Περιφέρειας Αργυροκάστρου Σπύρος Ξέρρας αρνήθηκε να σχολιάσει το «Ζήτω η Βόρειος Ήπειρος» που αναφώνησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στο Βουλιαράτι, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου, θεωρήθηκε «σκάνδαλο» από τον τηλεοπτικό σταθμό Vizionplus.
Το αλβανικό κανάλι θεωρεί πως ο Ξέρρας ρίχνει «λάδι στη φωτιά» αφού στη συνέχεια χαρακτήρισε την εκδήλωση φυσιολογική.


Ο μειονοτικός πολιτικός δήλωσε ακόμα πως «οι εξτρεμιστικές και εθνικιστικές φωνές από τις δύο πλευρές, δεν βοηθάνε τις άριστες ελληνοαλβανικές σχέσεις».  
http://borioipirotis.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. oi albanoi as to xonepsoun oti o kseras eine elinas kai os elin tha paravriskete ki tha timaei tous ellines kai sto bouliarati kai stin konitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σιωπή του για την αναφώνηση «Ζήτω η Βόρειος Ήπειρος» και ο χαρακτηρισμός του «ομαλή εκδήλωση» θεωρήθηκε «σκάνδαλο».....ti αllo thα αkousome αpo tous αlbαnous????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και το ξέρουν και οι ίδιοι οι Αλβανοί. Προκειμένου να μην ανακατέψουν τη φωτιά δεν σχολιάζουν και αφήνουν κάτι Τσάμηδες να εγείρουν το γνωστό θέμα τους, για να αντισταθμίσουν τα πράγματα, λες κι οι Έλληνες είναι μαλάκες και δεν καταλαβαίνουν τις αρβανίτικες πονηριές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. katalaban oi albanoi oti meta apo ekato xronia xanoun to paixnidi gia ti Boreio Hpeiro kai san lisasmena skylia fwnazoun,( panta o kleftis fwnazei). oti kai na prospathisoun de tha kerdisoun tipotas irthe to pothoumeno, ZHTW H ENOMENH HPEIROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή