Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κορυφώνεται η προπαγάνδα περί Τσαμουριάς, των Αλβανόφωνων στις ΗΠΑ


Την ώρα που οι διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ συνεχίζουν τον... τουρισμό τους και το ΥΠΕΞ... κοιμάται Κορυφώνεται η προπαγάνδα περί Τσαμουριάς, των Αλβανόφωνων στις ΗΠΑ.
 Είναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα γιά... ''γενοκτονία''. Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντητρόϊτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), δικτυώνονται στο Κογκρέσσο και συγκεντρώνουν χρήματα, όχι γιά... φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μέχρι και η στρατιωτική Ακαδημία της Μεγάλης Βρετανίας έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά στην Ελλάδα της κρατικής ''ρεμούλας'', όπως συνηθίζεται, ''πέρα βρέχει'' και ''ύπνος βαθύς''. Φυσικά, η σκόρπια ''οργανωμένη Ομογένειά μας'', χωρίς ''λόμπι'', ηγεσία κλπ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, φρόντισαν να την... διαλύσουν από 1996, γιά να ''επιβάλουν'' την κρατικοδίαιτη απάτη τους, το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ)..
  Και επίσημα οι επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας εις βάρος της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ισχυρίστηκε σε επίσημη δήλωσή του (28 Νοε. '12) ότι ''τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο και από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα". Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημ. Αβραμόπουλος, εξαιτίας των δηλώσεων, ανάβαλε την επίσκεψή του στην Αλβανία... Διαπίστωση: Αν οι ''υπηρεσίες'' του ανίκανου υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας, παρακολουθούσαν μόνο στο διαδίκτυο τι γίνεται και πως κινούνται στα περί Τσαμουριάς και άλλα, δεν θα πιάνονταν στον ύπνο, ούτε οι Αλβανοί θα έκαναν τέτοια ''χοντρή πλάκα'' στον υπουργό των Εξωτερικών.


Σημ. 1: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι γιά το τι έρχεται. ''Χάθηκαν'' οι αναφορές;


Σημ. 2: Ο ''συγγραφέας'', ''κολλητός'' της Ντόρας και τελευταία συνομιλητής του Αβραμόπουλου, που έχει οφεληθεί με φανερά και μυστικά κονδύλια από το ΥΠΕΞ, τι πονηρό ρόλο παίζει στην υπόθεση ''Τσαμουριά'';


Σημ. 3: Με το ζήτημα των παράνομων ελληνοποιήσεων Αλβανών με όφελος-μίζα 5.000 ευρώ το ''κεφάλι'' γιά τους διπλωμάτες του γελοίου ΥΠΕΞ, γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς;


www.kalami.net/   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου