Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Οι Αλβανοί «εισάγουν», οι Ασιάτες «εξάγουν»...Συνεχίζεται η μάχη κατά της λαθρομετανάστευσης.

Δύο νέα περιστατικά σε Άρτα - Ηγουμενίτσα

• Οι Αλβανοί κάνουν «αγώνα» για να φέρουν στη χώρα μας λαθρομετανάστες και οι  Ασιάτες για να βγάλουν εκτός Ελλάδος ομοεθνείς τους. Κοινή συνισταμένη είναι η άγρια εκμετάλλευση όλων εκείνων που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, στηριζόμενοι όμως σε παράνομες διαδικασίες.
Στο χθεσινό αστυνομικό δελτίο καταγράφονται δύο ακόμη περιστατικά, που επιβεβαιώνει την αδιάκοπη δράση των διακινητών που αναζητούν κάθε πρόσφορο τρόπο για να πετύχουν το σκοπό τους.
Συγκεκριμένα στην Ιόνια Οδό, περιοχή της Άρτας, αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος Αλβανός, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού έναν 24χρονο λαθρομετανάστη.
Στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν έναν Αφγανό ηλικίας 26 ετών και έναν Ιρακινό 32 ετών, οι οποίοι με το αυτοκίνητό τους μετέφεραν έναν 28χρονο Ιρακινό λαθρομετανάστη με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, προκειμένου να εξέλθει από την Ελλάδα προς άλλη ευρωπαϊκή χώρα.
Και στις δύο περιπτώσεις είχαμε κατάσχεση των αυτοκινήτων των μεταφορέων, ενώ στη δεύτερη κατασχέθηκαν και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων Ασιατών.



proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου