Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αλβανοί πολίτες σπρώχνονται για να πάρουν ένα κομμάτι από την τούρτα της Ανεξαρτησίας

Στην Πλατεία "Σκεντέρμπεη" δημιουργήθηκε χάος από τους πολίτες, οι οποίοι σπρώχνονται για να πάρουν ένα κομμάτι από την πίτα της Ανεξαρτησίας. Η επιθυμία για να γευτούν την τούρτα συνοδεύεται από ένταση, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι, ειδικά οι νέοι, σπρώχνουν ο ένας τον άλλον.

Όπως έγινε γνωστό  μια γυναίκα γύρω στα  40 λιποθύμησε από τις εισβολές που σημειώθηκαν. Οι πολίτες όρμησαν πάνω στην τούρτα, ορισμένοι από περιέργεια και κάποιοι υποσιτισμένοι προφανώς για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, καθώς άνθρωποι με σακούλες και με πλαστικά κύπελλα σπεύδουν να πάρουν όσο πιο περισσότερο μπορούν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να παρέμβουν για να αποτρέψουν τους εφήβους και τους νέους άνδρες, οι οποίοι έσπευσαν στην τούρτα ως άπληστοι και έτρωγαν με τα  χέρια, με το που έφθασαν εκεί, ποδοπατώντας την τούρτα. Εκείνοι που όρμησαν πάνω στην τούρτα ήταν οι πιο πολλοί νέοι άνδρες και γυναίκες με ταψιά, ο οποίες έτσι έπαιρναν το γλυκό. Οι νέοι ανέβηκαν πάνω στην τούρτα και αρχίσαν να χτυπάνε λες κι ήταν χιονόμπαλες..

1 σχόλιο:

  1. den einai protofanis i mania tous einai oti blepoun na to arpaksoun,ta theloun ola dika tous, san to agrio thirio,blepete i klironomia, o lykos to mali alazei to zakoni oxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή