Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αναζητούν δυο Αλβανούς για τους βιασμούς και το φόνο στο Δομοκό!

βιαστής-ΠάτραΤο κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες του βιασμού μιας 50χρονης γυναίκας στα Σελλά Αχαΐας τη νύχτα της Παρασκευής, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λαμία, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι ίδιοι κακοποιοί είναι οι δολοφόνοι του 44χρονου πρατηριούχου καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού!

Πρόκειται για δυο Αλβανούς, έναν κοντό ηλικίας 30 και έναν ψηλό ξανθό 27 χρόνων, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται παντού. Είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 15 ληστείες που διέπραξαν σε σπίτια της Αχαΐας, της Κορινθίας και της Φθιώτιδας. Σε ένα από αυτά, στον Αλισσό Αχαΐας, έδεσαν χειροπόδαρα τους γονείς και το φίλο μιας 22χρονης κοπέλας και επιχείρησαν να την βιάσουν. Όταν εκείνη αντιστάθηκε την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα!
πρατήριο-δολοφονίαΑμέσως μετά, επιτέθηκαν στο ζευγάρι στα Σελλά. Τους οδήγησαν σε ερημική περιοχή όπου χτύπησαν τον άνδρα, τον έδεσαν και βίασαν τη σύντροφό του μπροστά στα μάτια του! Έπειτα, την έδεσαν και αυτή και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους.
Οι δυο κακοποιοί επέστρεψαν στη Φθιώτιδα που φαίνεται πως είναι το ορμητήριό τους και λήστεψαν τον άτυχο πρατηριούχο που είχε πάει να αντικαταστήσει για λίγη ώρα τον πατέρα του. Άγνωστο για ποιο λόγο, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με μια ριπή από «καλάσνικοφ».
Στο σώμα του άτυχου 44χρονου βρέθηκαν τέσσερα τραύματα από τουλάχιστον τρεις σφαίρες, ενώ δίπλα του υπήρχαν πολλοί κάλυκες. Το περίεργο είναι ότι οι δολοφόνοι δεν πήραν τις εισπράξεις του πρατηρίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου