Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εγκαίνια Οίκου Ευγηρίας στα Τίρανα από τον Πρωθυπουργό Μπερίσα και τον Υπουργό Εργασίας Ξέρα.

Έγιναν τα εγκαίνια του πλήρης ανακατασκευασμένου Οίκου Ευγηρίας στα Τίρανα, που ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια του έτους και με κονδύλια του κρατικού προϋπολογισμού που ανέρχονται σε 50 εκατομμύρια λεκ. Χάρη σε αυτή την επένδυση, το κέντρο προσφέρει τώρα υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών  για τους ηλικιωμένους, σύμφωνα με τα πρότυπα των υπηρεσιών και μεγαλύτερη ικανότητα να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εισροή των αιτήσεων για την υπηρεσία αυτή.
Με τις νέες αυτές δυνατότητες, το κέντρο είναι έτοιμο να προσφέρει όχι μόνο οικιακές υπηρεσίες για τους ηλικιωμένους, αλλά και καθημερινές.

Στα εγκαίνια του Κέντρου συμμετείχαν  ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα και η σύζυγός του Liri Μπερίσα, ο υπουργός Εργασίας - Σπύρος Ξέρας, βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι ηλικιωμένοι που λαμβάνουν την υπηρεσία σε αυτό το κέντρο και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Ο Πρωθυπουργός Μπερίσα, η σύζυγός του, κα Liri Μπερίσα, και ο Υπουργός Εργασίας Ξέρα
καθώς εύχονται στους  ηλικιωμένους


Χαιρετισμοί 271212-03-S Χαιρετισμοί 271212-02-S Χαιρετισμοί 271212-01-S

Ο Πρωθυπουργός με αυτή την ευκαιρία ευχήθηκε σε όλους τους ηλικιωμένους για τις γιορτές.
«Εύχομαι σε όλους τους ηλικιωμένους της Αλβανίας όπου και αν βρίσκονται! Σας εύχομαι καλή υγεία, μακροζωία και καλή τύχη την επόμενη χρονιά! "

Ο Πρωθυπουργός κ Μπερίσα σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι υπηρεσίες φροντίδας για τις πιο ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας να χαρακτηρίζονται από «την ζεστασιά, την ανθρωπιά και την αγάπη που έχουμε στις οικογένειές μας."
"Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες.
Εύχομαι Χρόνια Πολλά στους συγγενείς σας όπου κι αν βρίσκονται και να εκφράσω την ικανοποίησή μου που μαζί γιορτάζουμε το νέο έτος σε πολύ καλύτερες συνθήκες από ό, τι πριν από 3-4 χρόνια σε αυτό τον Οίκο », είπε ο πρωθυπουργός, και απηύθυνε έκκληση για περισσότερη υποστήριξη από τις επιχειρήσεις και την κοινωνία στο σύνολό της. Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η βελτίωση της ζωής και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους θα είναι μια σημαντική προτεραιότητα.



Η κα. Μπερίσα εξέφρασε την ικανοποίησή της ότι  κάθε γιορτή βρίσκεται με τους ηλικιωμένους αυτού του κέντρου. "Νιώθω ικανοποίηση όταν έρχομαι σε σας για όλες τις εκδηλώσεις και τις γιορτές σας ότι, με αγάπη,  ευγνωμοσύνη και μεγάλη εκτίμηση για σας και για το έργο σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας," δήλωσε η κ. Μπερίσα."Να Έχετε μια ευημερούσα χρονιά, να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι , σε αυτές τις συνθήκες στις τόσο καλές συνθήκες που σας έχουν δημιουργήσει. "
Καλλιτέχνης του Λαού,η  ηθοποιός Ντρίτα Pelingu, ευχήθηκε με τη σειρά της για ένα χαρούμενο και καλύτερο νέο έτος και δημιούργησε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς ερμήνευσε στίχους του Naim Frasheri  από το "Κτηνοτροφία και γεωργία".


.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου