Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Νεολαία τσάμηδων: «Persona non grata» ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής

Ο πρόεδρος της νεολαίας  «Νέοι Πατριώτες» του κόμματος των τσάμηδων –PDIU, Ardit Bido, δήλωσε ότι οι χθεσινές δηλώσεις του μέλους της Βουλής των Ελλήνων, Χρήστου Παππά , ότι η Ελλάδα πρέπει να παρέμβει με το στρατό της στην Αλβανία, πρέπει να θέσει σε κίνηση  όλες τις αλβανικές αρχές στα επικίνδυνα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.


Οι δηλώσεις έγιναν από τον Χρήστο Παππά, το κόμμα του οποίου έχει επτά τοις εκατό του ελληνικού εκλογικού σώματος και σύμφωνα με έρευνες βρίσκεται σε άνοδο, αυτό είναι κακό σημάδι για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο ομιλητής τόνισε ότι δεν φοβάται από τέτοιες δηλώσεις και το έδειξαν αυτό οι «Νέοι Πατριώτες» στις εκδηλώσεις που έγιναν πριν από δύο μήνες στην Κλεισούρα.

Ο Ardit Bido, τόνισε ότι η Λέσχη των Νέων Πατριωτών συμφωνεί με το αίτημα του προέδρου του κόμματος PDIU, Σπετίμ Ίντριζι, να κηρυχθεί (ο Χρήστος Παππάς) «Perona non grata».

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Έλληνα βουλευτή ως δειλό και ζήτησε την παρέμβαση του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, «το οποίο έχει πατριωτικό και συνταγματικό καθήκον προς ένα άτομο που απειλεί την αλβανική κοινωνία», τονίζει ο Μπίντο.
--

 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου