Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κόντρα Μπούκουρα- Παπαφωτίου στην εκδήλωση Βορειοηπειρωτών Κορινθίας (βίντεο)

-Ευστάθιος Μπούκουρας: κατά το ήμισυ είμαι Βορειοηπειρώτης και είμαι υπερήφανος
-Παπαφωτίου: εγώ είμαι καθ' ολοκληρίαν Βορειοηπειρώτης
mpoukouras-papafwtiouΣτην χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου βορειοηπειρωτών Ν. Κορινθίας, Άγιος Δονάτος, με θέμα τους βαλκανικούς πολέμους, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου, απουσία του δημάρχου, το λόγο πήρε ο βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή Κορινθίας, Ευστάθιος Μπούκουρας και... άστραψε και βρόντηξε!

Εν ολίγοις κατηγόρησε το δήμαρχο Κορινθίων ότι υποβάθμισε τη σημαντική αυτή εκδήλωση, με την απουσία του, ενώ σε αντίστοιχη του συλλόγου Αλβανών Κορινθίας είχε παραστεί (και την είχε χρηματοδοτήσει όπως είχε αναφερθεί στη διαύγεια). Εκτός αυτού κατηγόρησε απευθείας και τον παρόντα αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαφωτίου που είχε παρακολουθήσει και την εκδήλωση του συλλόγου Αλβανών ότι σήμερα βρίσκεται στη σωστή εκδήλωση όχι τότε.
Αυτό που δεν τιμά καθόλου τον δήμαρχο είναι που θεωρούσε προτιμότερο να έρθει να τιμήσει στο δημοτικό θέατρο ένα έθνος που σκότωσε Έλληνες, παρά σήμερα τους Βορειοηπεριώτες. Ντροπή όχι μόνο στο δήμαρχο αλλά και στους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας!
Επιπρόσθετα ο Ευ. Μπούκουρας αποκάλυψε ότι κατά το ήμισυ η καταγωγή του είναι από τη σκλαβωμένη όπως τη χαρακτήρισε Βόρεια Ήπειρο. Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι θεωρεί πως είναι όχι μόνο βουλευτής Κορινθίας αλλά και βουλευτής Βορείου Ηπείρου. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του συλλόγου Άγιος Δονάτος για την εκδήλωση και τόνισε ότι τη χρηματοδότησή της της ενέκρινε όλο το δημοτικό συμβούλιο, όχι μόνο η δημοτική αρχή.
Ο κ. Παπαφωτίου λαμβάνοντας το λόγο, αποφάσισε να ρίξει 'λάδι στη φωτιά', υπερασπιζόμενος εαυτόν, δήμαρχο και Περιφέρεια, αποκαλώντας τον βουλευτή 'όψιμο' και ότι 'ήρθαν να μας πουλήσουν εθνικοφροσύνη' με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τις αντιδράσεις του Ευ Μπούκουρα που στο τέλος τον αποκάλεσε και 'κορόιδο'.
Στην εκδήλωση ομιλητής ήταν και ο κ. Παπαθεμελής.
Δείτε τα πλάνα από την κάμερα της Fresh-Press:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου