Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Χανιά. Ελεύθεροι οι Αλβανοί που αλυσόδεναν το γιο τους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων, οι δύο γονείς από την Αλβανία που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν τον 12χρονο γιό τους, δένοντάς τον με αλυσίδες, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Χαλέπας στα Χανιά.


Μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα την 1η και την 15η ημέρα κάθε μήνα, ενώ, τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κάτοικοι της Χαλέπας εντόπισαν τον 12χρονο να περιφέρεται στον δρόμο και ειδοποίησαν τις αρχές. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων που μετέβησαν στο σημείο ενημερώθηκαν από τον 12χρονο ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του τον έδερναν και τον έδεναν με μία αλυσίδα δέκα μέτρων, η οποία βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας μετά από έρευνα της αστυνομίας.

Την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού έχουν, ήδη, αναλάβει ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και κοινωνική λειτουργός από τον δήμο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου