Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Γεωργουτσατινός βουλευτής με το Κόμμα LSI γιορτάζει μαζί με αλβανούς στο Αργυρόκαστρο την επανεκλογή του στο αλβανικό Κοινοβούλιο. VIDEO

Ο Βαγγέλης Τάβος βουλευτής του LSI διασκέδαζοντας με αλβανούς ψηφοφόρους του στο Αργυρόκαστρο μετά την επανεκλογή του

5 σχόλια:

  1. Νομίζω πως το καθίκι που λέγεται Τάβος, ο κύριος διασπαστής της Ελληνικής μειονότητας , ο άνθρωπος που έβαλε με το έτσι θέλω τα Αλβανικά κόμματα στους κόλπους της Ελληνικής μειονότητας,Που προσπαθεί ακόμα και σήμερα με 30 αργύρια να τυφλώσει τους Ελληνες του χώρου μας, πρέπει εκ μέρους μας , με διάφορους τρόπους να λάβει την απαιτούμενη στάση . Άγνοια , αδιαφορία και ξεγύμνομα των ιδεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το deropoli.com το έκανε το χρέος του τον αγνόησε παντελώς όλη την προεκλογική περίοδος. Σαν να μην υπήρχε, σαν να μην ήταν υποψήφιος. Με τον μόνον που ασχολήθηκε ήταν ο Ξέρας και το ΜΕΓΑ, αυτός δεν είναι κακός αλλά σύμμαχος. Χαρείτε τον! Να σας ζήσει αυτός αποτελείωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ και παλιά και τώρα. 1000 ψήφοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρασαν σε αυτόν.

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του,το έβγαλαν και πρώτο στη δροπολη μη το χάσουν το κελεπουρι!1 ψήφος 50 euro τοσο την αγόραζε αλλά τι φταίει αυτος καλα κάνει αφού βρισκει ψιλικατζιδες και τους αγοράζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα ποσοοοοοο μαλακασ ειναι ο ανθροποσ ρε πουστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. malakas den einai aytos malakes einai oloi osoi ton psifisan kai osoi einai voreioipeirotes einai 2 fores malakes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή