Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί και μάχη μεταξύ Αλβανών ληστών και 89χρονου που προστάτευσε την γυναίκα και τον ασθενή γιο του!!! (Βίντεο - Εικόνες)

Αυτός είναι ο 89χρονος που ξευτέλισε τα Αλβανικά "γατάκια" που έρχονται για πλιάτσικο στην Ελλάδα
Αντιμέτωποι με Αλβανούς ληστές βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι μαζί με τον ασθενή γιό τους
το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23-11-2013) στο Κατάκολο. Στο φτωχικό τους σπίτι, είδαν τους κουκουλοφόρους να εισβάλουν και να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα ελάχιστα χρήματά τους, μόλις 150 ευρώ.

Ο 89χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, δεν το έβαλε κάτω και βγήκε στην αυλή με την καραμπίνα του, όμως οι ληστές την άρπαξαν, τον χτύπησαν, αλλά πανικόβλητοι απομακρύνθηκαν. Είχαν προλάβει όμως να βουτήξουν το ποσό των 150 ευρώ που είχε φυλάξει η 77χρονη σύζυγός του ιδιοκτήτη, για να αγοράσει τα φάρμακά της. Λίγο αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν σε κοντινή απόσταση τον ένα από τους δράστες, ηλικίας 31 ετών.





«Έσπασαν την πόρτα με κλωτσιές» είπε η κα Δήμητρα «και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Άρχισαν να με χτυπούν και να ζητούν χρήματα. Έκαναν το σπίτι άνω κάτω και βρήκαν 150 ευρώ που είχα για να αγοράσω τα φάρμακά μου. Μου είπαν «σκάσε» θα σε δέσουμε από την καρέκλα…» συμπλήρωσε.

Ο 89χρονος Νίκος Σιμωτάς, μέσα στον ύπνο του, άκουσε φασαρία. Σηκώθηκε και είδε στο ημίφως σκιές. Η ηρεμία του σπιτικού του, που ποτέ δεν διαταρασσόταν, φαινόταν πως είχε «παραβιαστεί». «Δεν ξέρω από πού μπήκαν, από την πόρτα ή από το βουνό. Μόλις είδα τις σκιές κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά. Πήρα την καραμπίνα μου και άνοιξα την πόρτα. Τι θα έκανα, να με σκοτώνανε; Όπλισα και μόλις η κάννη ξεπρόβαλε στην αυλή, οι ληστές μου την άρπαξαν και με χτύπησαν. Δεν την άφηνα όμως την καραμπίνα.

Στην πάλη, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια έκαναν μια τρύπα στον τοίχο. Τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια» ανέφερε ο 89χρονος. Από τον πυροβολισμό δεν τραυματίστηκε κανείς. Στο σπίτι βρισκόταν και ο 53χρονος γιος της οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Δείτε το βίντεο του ilialive.gr...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου