Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Μάνος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Γαλάτσι

 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Γαλάτσι με το ψηφοδέλτιο του υποψ. Δημάρχου Μανώλη Πρωτονοτάριου κατεβαίνει ο δημοφιλής γιατρός Βορειοηπειρώτης Γιώργος Μάνος.

Το «κονέ» είχε γίνει εδώ και καιρό, ωστόσο χθες το μεσημέρι ο γνωστός γιατρός που αγαπάει με πάθος την πόλη που ζει, είπε το τελικό «ναι»  και κατεβαίνει υποψήφιος.
-Γιώργη καλή επιτυχία και φυσικά καλό κουράγιο…

 Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί του στο κινητό η στο emai του για καλύτερο συντονισμό.

 Γιώργος Μάνος - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:

"Φίλες και φίλοι.Κάνω την προσπάθεια αυτή πιστεύοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει σε μκρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα. Ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι είναι χρέος μας να συμμετέχουμε ενεργά διότι αυτή είναι που προσδιορίζει την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.Θέλω να πετύχω και γι΄αυτό θέλω τη συμπαράσταση των συμπατριωτών και πραγματικών φίλων.Οποιος ψηφίζει στο Γαλατσι ή γνωρίζει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει γνωστοποιήστε το μου στο προσωπικό μου τηλ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη βοήθεια."

2 σχόλια:

  1. Θέλω να πετύχω και γι΄αυτό θέλω τη συμπαράσταση των συμπατριωτών και πραγματικών φίλων.Οποιος ψηφίζει στο Γαλατσι ή γνωρίζει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει γνωστοποιήστε το μου στο προσωπικό μου τηλ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη βοήθεια..Γ. ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή