Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Μισός τόνος χασίς (!) κατασχέθηκε σε Καλπάκι και Φιλιάτες

Καίριο χτύπημα στα κυκλώματα.Συνελήφθησαν δέκα άτομα, σε εξέλιξη οι έρευνες…

Καίριο χτύπημα στα κυκλώματα ναρκωτικών έδωσαν προχθές οι Αστυνομικοί της Ηπείρου, οι οποίοι μέσα σε λίγες ώρες κατέσχεσαν σχεδόν μισό τόνο χασίς (!), σε Καλπάκι και Φιλιάτες,  συνέλαβαν συνολικά δέκα άτομα και κατέσχεσαν ένα πιστόλι.

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του 2014 και ήδη μισός τόνος έχει εντοπιστεί από τις Αστυνομικές Αρχές της Ηπείρου, οι οποίες με αυταπάρνηση δίνουν σκληρό αγώνα για να εντοπίσουν Έλληνες και Αλβανούς εμπόρους μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, που μεταφέρουν από την γειτονική Αλβανία προς το εσωτερικό της χώρας μας. 

Μεγάλη επιχείρηση
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, διεξήχθη προχθές το πρωί  στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή Φιλιατών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών.
Τελικά συνελήφθησαν ένας 39χρονος ημεδαπός και οκτώ Αλβανοί, οι οποίοι εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων χασίς. Κατασχέθηκαν 321 κιλά και 926 γραμμάρια κάνναβης, που βρέθηκαν μέσα σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, τύπου van, που οδηγούσε ο 39χρονος ημεδαπός και το οποίο  ήταν νοικιασμένο.
Επίσης εντός του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας TOKAREV. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταφορά των ναρκωτικών από την Αλβανία στο ελληνικό έδαφος, έγινε από ορεινό πέρασμα στα σύνορα.

Στο Καλπάκι
Λίγες ώρες αργότερα μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτή τη φορά στο Καλπάκι, όπου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθη ένας 47χρονος Έλληνας, γιατί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκε χασίς, βάρους 125 κιλών και 850 γραμμαρίων.

Με 377 γρ. 47χρονος
Στο μεταξύ, καθημερινά είναι και περιστατικά στο Αστυνομικό Δελτίο που αφορούν μικρές ποσότητες ναρκωτικών.
Ένα τέτοιο λοιπόν ήταν η σύλληψη ενός 40χρονου ημεδαπού, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους 9,4 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στη συνέχεια στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 367,7 γραμμαρίων.


proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου