Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αρχαιρεσίες «Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Επαρχίας Λιβαδειάς Βορείου Ηπείρου». Αποτελέσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτελέσματα Εκλογών
«Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Επαρχίας Λιβαδειάς Βορείου Ηπείρου»

Φωτογραφία: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποτελέσματα Εκλογών
 «Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Επαρχίας Λιβαδειάς Βορείου Ηπείρου»

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 διεξαχθηκε η γενικη συνελευση των αντιπροσωπων των Αδελφοτητων για να εκλεξουν του Δ.Σ. της «Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων  Επαρχίας Λιβαδειάς Βορείου Ηπείρου». Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στην οδο Πειραιώς 8. Το μεγαλυτερο ποσοστο των αντιπροσωπων είναι νεοι που εκλεγονται για πρωτη φορα από τις Αδελφοτητες τους.  
Μετα την ψηφοφορια το νέο προεδριο εχει ως εξης:

1. Γεώργιος Τζομάκας :  Πρόεδρος
2. Μιχάλης Παππάς : Αντιπρόεδρος
3. Δημήτρης Ρίζος : Αντιπρόεδρος
4. Σπύρος Μπουκουβάλας : Γεν.Γραμματέας
5. Γεώργιος Κυρίτσης : Ειδ.Γραμματέας
6. Κωνσταντίνος Κώστας : Ταμίας
7. Δημήτρης Νικόλας : Εκπρόσωπος Τύπου
8. Αλέξανδρος Πάντος : Ειδικος Σύμβουλος-Εκπρόσωπος Δημ.σχέσεων
9. Κωστας Μπαριαμπας : Προεδρος Εξελεγκτικης Επιτροπης 

Αναμενετε καλεσμα του προέδρου για συγκρότηση και κατανομή αρμοδιοτήτων ανάλογα με τον τίτλο και όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου. Οι εκλεχθέντες  όπως και τα υπολοιπα μελη δεσμευοντε να αντιπροσωπεύσουν επάξια το δικο τους χωριό στην Ομοσπονδία αλλα και να βάλουν το ληθαράκι τους στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν  την ιδιέτερη μας πατρίδα και όχι μόνο.Επισης στη γενικη συνελευση εγινε ο απολογισμος της προηγουμενης θητειας, τονιστηκε το εργο αλλα αδυναμιες και ελλειψεις που παρατηρηθηκαν στην διαρκεια αυτή. Η υποσχεση του καινουριου Προεδριου και του Γενικου Συμβουλιου της Ομοσπονδιας είναι η αλλαγη σελιδας κρατωντας τα θετικα και βελτιωνοντας ολες τις αδυναμιες που παρατηρηθηκαν. Η στενη συνεργασια με ολες τις Αδελφοτητες  με την ηγεσια της Επαρχιας και με τον Επαρχο Ηρωδη Δαλιανη θα είναι προυποθεση για το καλο της περιοχης μας. 

Εκ του Γραφειου Τυπου της Ομοσπονδιας
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 διεξάχθηκε η γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των Αδελφοτήτων για να εκλέξουν του Δ.Σ. της «Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Επαρχίας Λιβαδειάς Βορείου Ηπείρου». Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς 8. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντιπροσώπων είναι νέοι που εκλέγονται για πρώτη φορά από τις Αδελφότητες τους.
Μετά την ψηφοφορία το νέο προεδρείο έχει ως εξής:

1. Γεώργιος Τζομάκας : Πρόεδρος
2. Μιχάλης Παππάς : Αντιπρόεδρος
3. Δημήτρης Ρίζος : Αντιπρόεδρος
4. Σπύρος Μπουκουβάλας : Γεν.Γραμματέας
5. Γεώργιος Κυρίτσης : Ειδ. Γραμματέας
6. Κωνσταντίνος Κώστας : Ταμίας
7. Δημήτρης Νικόλας : Εκπρόσωπος Τύπου
8. Αλέξανδρος Πάντος : Ειδικός Σύμβουλος-Εκπρόσωπος Δημ.σχέσεων
9. Κώστας Μπαριαμπάς : Πρόεδρος Εξελεγκτικης Επιτροπης

Αναμένεται κάλεσμα του προέδρου για συγκρότηση και κατανομή αρμοδιοτήτων ανάλογα με τον τίτλο και όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου. Οι εκλεγέντες όπως και τα υπόλοιπα μέλη δεσμεύονται να αντιπροσωπεύσουν επάξια το δικό τους χωριό στην Ομοσπονδία, αλλά και να βάλουν το λιθαράκι τους στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν την ιδιαίτερη μας πατρίδα και όχι μόνο. Επίσης στη γενική συνέλευση έγινε ο απολογισμός της προηγούμενης θητείας, τονίστηκε το έργο, αλλά και οι αδυναμίες και ελλείψεις που παρατηρήθηκαν στην διάρκεια αυτή. Η υπόσχεση του καινούριου Προεδρείου και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας είναι η αλλαγή σελίδας κρατώντας τα θετικά και βελτιώνοντας όλες τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν. Η στενή συνεργασία με όλες τις Αδελφότητες με την ηγεσία της Επαρχίας και με τον Έπαρχο Ηρώδη Δαλιάνη θα είναι προϋπόθεση για το καλό της περιοχής μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου