Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Οι Θεσσαλονικείς το έριξαν στα τσιγάρα από την Αλβανία

Ο πολυμήχανος Έλληνας, πάντα θα βρίσκει τρόπους να χλευάσει το εχθρικό κράτος, που το μόνο που του προσφέρει είναι, φόροι, φόροι, φόροι και φόροι.

Έτσι, όλο και αυξάνονται οι χρήστες ελληνικών τσιγάρων, τα οποία εξάγονται στην Αλβανία και επανεισάγονται παράνομα προφανώς. Η ποιότητα είναι ακριβώς η ίδια, η διαφορά στην τιμή μεγάλη (50% πιό φθηνά).
Ο φακός του taxalia συνέλαβε χθες σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης (όπου όλοι καπνίζουν φυσικά, όπως παντού) τα περί ων ο λόγος τσιγάρα, τα οποία διατίθενται στην τιμή των 2 ευρώ και είναι τα κανονικά, αυθεντικά, γνήσια GR της ΣΕΚΑΠ.

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΕΡΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΗ ΑΣ ΞΙΠΝΙΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΟ ΤΟΝ ΑΧΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΟΝ ΑΛΙΟΣ ΑΝ Ο ΛΙΚΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑ ΠΟΛΑ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΣΟΠΥ ΕΥΧΩΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΙΝΙΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΤΟΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή