Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπητέ κύριε Ρόντος. Συνδέεστε με αυτή την αλυτρωτική Αλβανική οργάνωση;

National Albanian American Council 1  — Αγαπητέ κύριε Ρόντος,

  — Εσείς, που έχετε λάβει τόσα και τόσα από αυτή την έρμη χώρα, μισθούς, διακρίσεις, καριέρα, διαχείριση κονδυλίων κλπ, μπορείτε να μας λύσετε μία απορία;;;

  — Υπάρχει μία “ΜΚΟ” στην Αμερική, που ονομάζεται National Albanian American Council. Μία οργάνωση με σκοτεινή εμπλοκή… σε υποθέσεις αλβανικού εθνικισμού, όπως η σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου που κάποιοι βάφτισαν “απελευθέρωση”.

  — Μία οργάνωση που βεβαίως όχι μόνον δεν έχει σχέση με τα Ελληνικά συμφέροντα και επιδιώξεις αλλά αντίθετα, συγκρούεται με θέσεις και στοχεύσεις της Ελληνικής διπλωματίας. Που εσείς υποτίθεται ότι έχετε πληρωθεί με άφθονο χρήμα προκειμένου να την υπηρετήσετε.

  — Έχετε λοιπόν κάποια εμπλοκή με την εν λόγω εθνικιστική (κατά την ταπεινή μας άποψη) αλβανική οργάνωση κύριε Ρόντος; Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να έχουμε μία απάντηση από εσάς για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό ζήτημα. Μία απάντηση και μία εξήγηση.

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΩΦΟΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΨΩΡΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ,ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΑΦΟΥ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή