Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

3η Διεθνής Έκθεση Constructions Albania 2014 στα Τίρανα 28-30 Μαρτίου 2014

Την 3η Διεθνή Έκθεση Constructions Albania 2014 N DERTIME διοργανώνει από 28-30 Μαρτίου 2014 στοΕκθεσιακό Κέντρο των Τιράνων, το Palati I Congessive, η New Genesis.
Η έκθεση, από τις προηγούμενες διοργανώσεις της,  έχει έμπρακτα αποδείξει την αποτελεσματικότητα της καθώς μεγάλος αριθμός από τους έλληνες συμμετέχοντες έχουν ήδη ξεκινήσει τις συνεργασίες τους με αλβανικές και κοσοβάρικες εταιρείες.
Η έκθεση στην 3η της διοργάνωση έχει καθιερωθεί στην αλβανική αγορά.
Μεγάλος αριθμός πολιτικών μηχανικών, κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και εμπόρων δομικών υλικών από την Αλβανία, το Κόσσοβο και τις άλλες όμορες χώρες επισκέπτεται την έκθεση με πολύ ενδιαφέρον για νέες συνεργασίες.
Οι βασικές κατηγορίες της έκθεσης είναι: Δομικά και Μονωτικά Υλικά, Κουφώματα, Θέρμανση / Κλιματισμός, Ανελκυστήρες, Γκαραζόπορτες, Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, Κουζίνα – Μπάνιο, Ηλεκτρολογικό υλικό, Προκατασκευές.
Στη φετινή διοργάνωση που πραγματοποιείται και πάλι με την αιγίδα των
- Ένωση Κατασκευαστών Αλβανίας
- Ένωση Αρχιτεκτόνων Αλβανίας
- Ένωση Εταιρειών Ενέργειας Αλβανίας
υμμετέχουν 25 ελληνικές εταιρείες μεταξύ των οποίων η Alumin, η Kleemann, η Elastron, και τοπικά επιμελητήρια, 20 πολύ γνωστές εταιρείες αλβανικές εταιρείες, 8 εταιρείες από Κόσσοβο και 5 από Ιταλία.
Ένα δυναμικό και πολύ στοχευμένο διαφημιστικό πρόγραμμα προβάλει την έκθεση στον Νο1 τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας, με billboards σε κεντρικούς οδικούς άξονες, με ηλεκτρονικές και έντυπες προσκλήσεις και επαναλαμβανόμενα newsletters και SMS στους επαγγελματίες. Η έκθεση CONSTRUCTION ALBANIA 2014 δημιουργεί και φέτος μία αποτελεσματική πλατφόρμα προβολής και επικοινωνίας και προσφέρει την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις νέων συνεργασιών, προώθησης των πωλήσεων και των εξαγωγών τους στις γειτονικές χώρες.
Επισκεφθείτε το site www.kataskeves.com.gr ή τοwww.panairindertime.al για περισσότερες πληροφορίες.
Διοργάνωση: New Genesis Group www.newgenesis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου