Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Γιάννης Τοπάλης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάτρας

Υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά ο πρόεδρος του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Γιάννης Τοπάλης

O ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΤΟΠΑΛΗΣ γεννήθηκε το 1979 στα Βρυσερά της Βορείου Ηπείρου και από το 1998 ζει με την οικογένεια του μόνιμα στην Πάτρα στην περιοχή της Αγυιάς. Από την πρώτη στιγμή δραστηριοποιείται με το σύλλογο των Βορειοηπειρωτών και εντάσσεται στα τμήματα του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πάτρας.

Το 2011 εκλέγεται αντιπρόεδρος στο σύλλογο Βορειοηπειρωτών και το 2014 αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου ως πρόεδρος. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα στο χορευτικό μπαίνει στα τμήματα παραστάσεων συμμετέχοντας σε διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και στις ετήσιες παραστάσεις στο Αρχαίο Ωδείο.

Από το 2003 και έπειτα, από τη θέση του δασκάλου πλέον, διδάσκει ανελλιπώς σε παιδικά τμήματα, τμήματα ενηλίκων και ψυχαγωγίας, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο του χρόνο, χωρίς αμοιβή, με την ανιδιοτέλεια που εμπνέουν οι αξίες της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Επιπλέον ασκεί την τέχνη του πλακοστρωτή από την οποία και βιοπορίζεται.

Ο ίδιος ο κ. Τοπάλης στη δήλωσή του για τη συμπόρευσή του με τον κ. Δημαρά αναφέρει: «Πήρα την απόφαση να συμμετάσχω σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη του κ. Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα» στις προσεχείς εκλογές για τους παρακάτω λόγους:

«Οι δημοκρατικές αντιλήψεις, η στόχευση και ο προγραμματισμός για την επίλυση των προβλημάτων, η χρηστή διαχείριση, ενέπνευσαν σ’ εμένα εμπιστοσύνη ότι μέσα από αυτή την παράταξη μπορεί να υπάρξει το αγωνιστικό πνεύμα εκείνο, που οι απόψεις μου θα βρουν τη θέση τους για να βοηθήσουν στη δρομολόγηση της επίλυσης των προβλημάτων της πόλης μας (κυκλοφοριακό, καθαριότητα, λιμάνι κ.ά.).

Η πολύχρονη δραστηριότητα μου στο χορευτικό του Δήμου της Πάτρας, καθώς και η ενεργή μου δράση στο σύλλογο Βορειοηπειρωτών, μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με τα στελέχη της δημοτικής αρχής. Μέσα από αυτή την επαφή μου δόθηκε η ευκαιρία να εκτιμήσω τις απόψεις τους γύρω από τα πολιτιστικά ζητήματα που αφορούν την πόλη, και ιδιαίτερα την ερασιτεχνική δημιουργία, που με ζήλο υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας σαν σκοπό να αγωνιστώ μαζί τους για την υλοποίηση των κοινών μας στόχων.

Η δημοτική αρχή κατόρθωσε να αυξήσει, τα ποσοστά της ανακύκλωσης στο Δήμο κατά 20% με τη δράση πόρτα-πόρτα, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων. Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους πολίτες να συνειδητοποιηθούν και να ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί το Δήμο, με στόχο να βελτιώσουν την καθημερινή διαχείριση των απορριμμάτων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου