Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Λ.Δημητρίου: "Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ένα βήμα μπρός" (Ηχητικό)



Λ. Δημητρίου: "Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ένα βήμα μπρος" (Ηχητικό)

«Το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα θα κάνει τελικά ένα βήμα μπροστά ή οι θυσίες του θα πάνε χαμένες. Οι ευρωεκλογές του 2014 δεν προσφέρονται για χαλαρή ψήφο, είτε ψήφο διαμαρτυρίας», είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Λευτέρης Δημητρίου.


Ο κ. Δημητρίου είναι Βορειοηπειρώτης και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Κύπρο.  


Ιδιαίτερη αναφορά από τον ίδιο στον αγροτικό τομέα και στην ανάπτυξή του, καθώς και στην αντιμετώπιση της ανεργίας και δη αυτής των νέων.


«Με τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. φιλοδοξώ - και θα αγωνιστώ γι' αυτό - να εκφράσω την κοινωνία των πολιτών που αναζητεί νέους και επιτυχημένους ανθρώπους και επαγγελματίες, άφθαρτους και αδιάφθορους για να κάνει ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα».

Επίσης διαβάστε:
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Δημητρίου, αναφερόμενος στα καίρια ζητήματα των φετινών εκλογών. Ο κ. Δημητρίου είναι ένα αυτοδημιούργητο,άκαυτο κι αδιάφθορο πρόσωπο που κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο, είναι Έλληνας και Κύπριος υπήκοος και τα τελευταία χρόνια ζει κι εργάζεται στην Κύπρο. Εξ' αρχής έκανε σαφές ότι οι προσεχείς εκλογές δεν προσφέρονται για χαλαρή ψήφο, αλλά για ψήφο βαρύνουσας σημασίας, καθώς πρέπει επιτέλους να επιβραβευθούν οι πολιτικοί που όντως ενδιαφέρονται και προτίθενται να αγωνιστούν για την πατρίδα. Αναγνώρισε σαφώς, ότι οι Έλληνες έχουν υποφέρει από τις αντίξοες συνθήκες ζωής, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, πιστεύει όμως ότι ο ίδιος ο ελληνικός λαός είναι αυτός που θα φέρει την ανάπτυξη στον τόπο του και πρέπει να το πράξει. Συγκεκριμένα, πρότεινε τη συνεργασία των εκάστοτε τοπικών οργανώσεων με την Ε.Ε., για την αξιοποίηση των κονδυλίων που προσφέρονται, αναφορικά με την αγροτική παραγωγή, η οποία άλλωστε στην Κρήτη, είναι ο βασικός πυλώνας της οικονομίας του νησιού και της Ελλάδας γενικότερα. Υπό αυτό το πρίσμα, στηρίζει την Κοινή Αγροτική Πολιτική, η οποία θα ανθίσει, εάν η χώρα μας γίνει ανταγωνιστική ως προς την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει, εκμεταλλευόμενη πάντα τις επικουρικές επιδοτήσεις. Τα βασικά διακυβεύματα, σύμφωνα με τον κ.Δημητρίου, είναι η σταθερότητα και η ευκαιρία, που πρέπει να δοθούν στην ελληνική κοινωνία. Τη λύση θα δώσει ο κυρίαρχος λαός, τον οποίο ο υποψήφιος εμπιστεύεται απόλυτα. Η Ν.Δ αναδεικνύεται ως η μόνη λύση για την άνοδο και την επικρότηση των θυσιών του ελληνικού λαού. Είναι το μόνο κόμμα που θα μπορέσει να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες στην Ε.Ε, ώστε να μορφοποιηθουν υγιείς όροι για συμμαχίες και συνεργασίες, βλέποντας πάντοτε προς το μεγαλεπίβολο στόχο της ενότητας. Παρά τα λάθη του παρελθόντος, πρέπει να συμπορευτούμε και να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα γίνουμε το φερέφωνο ξένων δυνάμεων και δε θα επιτρέψουμε να αποφασίσουν άλλοι για'μας, χωρίς εμάς. Χαρακτηριστικά, ο κ. Δημητρίου συνέπτυξε μέσα σε μία φράση το πολτικό του όραμα, δηλώνοντας :«Με τη συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. φιλοδοξώ - και θα αγωνιστώ γι' αυτό - να εκφράσω την κοινωνία των πολιτών που αναζητεί νέους και επιτυχημένους ανθρώπους και επαγγελματίες, άφθαρτους και αδιάφθορους για να κάνει ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα».

2 σχόλια:

  1. me tosa ore kllarina kai teli gia violi
    ella, ella kai teli gia violi
    pane oi v/ipirotes dougrou gia evrovouli
    ella, ella dougrou gia evrovouli

    polla dimiourgise o theos s; aftin edo ti zisi
    ta teleftea xronia to exei pia kseskisei

    ap; tin ipiro eos tin kriti psifizoume lefteri
    ma tora ti tha parei as mou to pei opoios kserei

    kriti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως η κοινωνία αναζητεί νέους και επιτυχημένους ανθρώπους και επαγγελματίες, άφθαρτους και αδιάφθορους.
    Πολύ καλά το θέτεις. Ετσι αποκλείεις τον εαυτό σου γιατί τόσα χρόνια με τη ΝΔ είναι λάθος να περνιέσαι ως άφθαρτος.
    Καλή επιτυχία πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή