Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Αλβανία

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Συμβούλιο Γενικών ΥποθέσεωνΗ υποψηφιότητα της Αλβανίας εγκρίθηκε ομόφωνα από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ε.Ε., κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων που ολοκληρώθηκε στο Λουξεμβούργο. Απομένει η τυπική επικύρωση της υποψηφιότητας από τη Σύνοδο Κορυφής, που αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας.

Κράτος υποψήφιο για ένταξη στην Ευρωπαϊκή είναι η Αλβανία, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω Twitter η Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υποψηφιότητα της Αλβανίας εγκρίθηκε ομόφωνα κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, που ολοκληρώθηκε στο Λουξεμβούργο υπό την προεδρία του έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η υποψηφιότητα της Αλβανίας θα επικυρωθεί και τυπικά κατά τη διήμερη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. που αρχίζει την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.


3 σχόλια:

  1. μαλακιες κανετε τι τους θελετε τους αλβανους να γεμισουμε κι αλλο απο αυτους, να το παθουμε οπως με τους τσιγγανοβουλγαρους και τσιγγανορουμανους που απο το 2007 μας εφαγαν τις δουλειες με τα χαμηλα μεροκαματα
    και σε καθε πολη της Ελλαδας ειχαν ενοικιασει ολες τις τρυπες απο ακρη σε ακρη με αποτελεσμα τα ενοικια να ειναι ακριβα.Αυτη ειναι η ευρωπα τους ετσι οπως το πανε με τις πολιτικες λιτοτητας, τα μνημονια και την πιεση απο διαφορα μεταναστευτικα ρευματα αυτο το οικοδομημα θα διαλυθει ολοκληρο.Μια χαρα ηταν η Ευρωπα΄ι΄κη ενωση οπως ηταν το 2002 με τις 12 μονο χωρες αντε αυτες που αξιζαν καπως να μπουν ηταν η τσεχια και η ουγγαρια και καποιες αλλες γυρω απο αυτες στην κεντρικη ευρωπη οχι βουλγαρια ρουμανια αλβανια λετονια και κατι αλλες του πρωην ανατολικου μπλοκ κοντα στη Ρωσια αυτες οι χωρες το μονο που κανουν ειναι να επιβαρυνουν και αλλο την κασταση τωρα στην κριση και ειδικα στην Ελλαδα που ειναι και κοντα αυτες οι χωρες κανουν μεγαλη ζημια στον κοινωνικο ιστο στη μισθωτη εργασια των Ελληνων και στην οικονομια της χωρας.μαλον το μαγαζακι τους που λεγεται Ευρωπα΄ι΄κη ενωση αρχιζει να παιρνει φουντο αυτο ειναι και το συμφερον τον εβραιοαμερικανων αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουλακι μου πρωτα μαθε ορθογραφια και μετα γραψε την αποψη σου..ελληναρα που το μονο που σε νοιαζει ειναι να πινεις φραπεδια και να ξινεις ταρχ... σου..ουστ

      Διαγραφή
  2. Βρε ουστ.. επιτελους να μπενοβγενουμε ελευθερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή