Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στα Τίρανα (Φωτογραφίες)

Νεκρός από σφαίρες αγνώστων έπεσε ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στο κέντρο των Τιράνων το πρωί της Πέμπτης.

Δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν έξι φορές εναντίον του 58χρονου Αρτάν Σάντο λίγα μόλις μέτρα μακριά από το γραφείο του που βρίσκεται σε πολυτελή συνοικία της πόλης.


Ο 58χρονος ήταν ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της αλβανικής τράπεζας Credins και ήταν συνιδιοκτήτης τριών τηλεοπτικών σταθμών και ισάριθμων εφημερίδων.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για μαφιόζικη επίθεση ενώ υπήρξαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος. Όπως περιγράφουν, το τρομερό συμβάν σημειώθηκε στις 09:30 και οι δύο άνδρες επέβαιναν σε μία μηχανή, όπως λένε, τουλάχιστον 500 κυβικών και τα τελευταία ψηφία της πινακίδας ήταν «09».

Άνδρας από εταιρεία σεκιούριτι που περιφρουρούσε την τράπεζα τόνισε πως λίγο πριν το περιστατικό, ο Αρτάν Σάντο συνομίλησε με τους δολοφόνους του. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Στην επιχείρηση συμμετέχουν και ελικόπτερα της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως ο 58χρονος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου