Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή Λευτέρη Δημητρίου.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Λευτέρης Δημητρίου με ενσωματωμένο το: 97,61% (22021 / 22561 ε.τ.), έλαβε 32.235 ψήφους.

Ευχαριστώ τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις πρόσφατες ευρωεκλογές. (Δυστυχώς δεν υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή τελικά επίσημα αποτελέσματα με τους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Απόδημο Ελληνισμό, στην Κύπρο και στα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς επίσης στους συμπατριώτες μου Ηπειρώτες, σε όλη την Περιφέρεια της Ηπείρου και ιδιαίτερα στην Θεσπρωτία, όπου τιμήθηκα με «πρωτιές».
 
Από καρδιάς θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου προς όλα τα αδέρφια μου Βορειοηπειρώτες που διαμένουν στις πατρογονικές εστίες στο Βόρειο Τμήμα της Ενιαίας και Αδιαίρετης Ηπείρου και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, είτε με στήριξαν με την ψήφο τους, είτε όχι. Ενωμένοι, μπορούμε και είναι ιερή υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες για τη δικαίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. 
Μέσα σε δύσκολες συνθήκες έδωσα μαζί σας έναν όμορφο, καθαρό και έντιμο αγώνα. Χρειάστηκε να διανύσω ατέλειωτα χιλιόμετρα για να συναντηθούμε, όλοι όσοι πιστεύουμε πως αξίζει να είμαστε «Ενωμένοι για την Ελλάδα μας». 
Είχα την ευκαιρία να ανταμώσω με παλιούς και νέους φίλους. Να δώσουμε τα χέρια, συμφωνώντας πως μπορούμε και πρέπει να κρατήσουμε τον Ελληνισμό όρθιο και περήφανο. Όλοι μαζί. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι ευθύνης. 
Πέρα και πάνω από το τιμητικό για μένα αποτέλεσμα των εκλογών, κρατώ την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια που εισέπραξα. Άλλωστε, όπως ξεκαθάρισα από την αρχή κίνητρό μου είναι οι αξίες και όχι τα αξιώματα. 
Γι αυτό και θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες, μαχόμενος για τα εθνικά δίκαιά μας και τα συμφέροντα του λαού μας, κυρίως για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Βορειοηπειρωτικού, Ποντιακού και Κυπριακού Ελληνισμού. 
Χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!