Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

«Ορφανοί» σάκοι με 106 κιλά χασίς στα Ιωάννινα

«Ορφανοί» σάκοι με 106 κιλά χασίς στα ΙωάννιναΗ «καβάντζα» τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως φαίνεται πως οι επίδοξοι παραλήπτες των σάκων αντιλήφθηκαν πως είχε εντοπιστεί και ματαίωσαν την παραλαβή τους

Για μια ακόμη φορά άναψαν «κόκκινο» στα σχέδια των καρτέλ ναρκωτικών από την Αλβανία και των εγχώριων συνεργατών τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που εντόπισαν κρυμμένο ένα ακόμη μεγάλο φορτίο χασίς.


Οι αστυνομικοί μαζί με συναδέλφους τους του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας περιπολούσαν σε δασώδη περιοχή κοντά στη διασταύρωση Αρίστης Ιωαννίνων, όταν εντόπισαν κρυμμένους μέσα σε συστάδες θάμνων τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους οι οποίοι προφανώς ήταν γεμάτοι ναρκωτικά.

Η «καβάντζα» τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως φαίνεται πως οι επίδοξοι παραλήπτες των σάκων αντιλήφθηκαν πως είχε εντοπιστεί και ματαίωσαν την παραλαβή τους. Έτσι, το φορτίο με τα 106 κιλά και 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που το μετέφεραν και των τελικών αποδεκτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου