Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

300 Ημέρες Ράμα στην Αλβανία: Καθάρισε την Αλβανία από τα ναρκωτικά,μείωσε τους φόρους,γκρέμισε αυθαίρετα...

Ο ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Έντι Ράμα Σε 300 ήμερες λύσαμε το πρόβλημα των τοπωνυμίων στα διαβατήρια.

Αυτήν την ανάρτηση έκανε ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook στα πλαίσια της παρουσίασης του κυβερνητικού έργου για τις πρώτες 300 ήμερες διακυβέρνησης.

Θυμίζουμε εδώ ότι τον Μάιο η Αλβανική και η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισαν το πρόβλημα των τοπωνυμιών στα διαβατήρια να λυθεί μέχρι την 1-1-2015. Μέχρι τότε επιτρέπετε η ελεύθερη διέλευση των παιδιών των Αλβανών μεταναστών που είχανε πρόβλημα με τα τοπωνυμία στα διαβατήρια τούς

2 σχόλια:

  1. αυτος ο παλιοψυχακιας δεν καταλαβαινει οτι οσο και να βαλεις τους κανονες και τους νομους του λορδου στον γυφτο χωρις λεφτα οχι μονο δεν θα καλιτερευσει κατι για αυτον αλλα θα συμπεριφερεται και θα ειναι χειροτερα απο οτι πριν
    που εκανε τη ζωη του γυφτου ετσι και αυτος ο ψυχοπαθης καταστρεφει αθερετα κτηρια αναμεσα τουςεστιατορια καφε μπαρ και ξενοδοχεια που απασχολουν εργαζομενους που αντι να δουλεψουν τωρα λιγο το καλοκαιρι θα βουτηχτουν στην ανεργεια και στη συνεχεια αυξηση της εγκληματικοτητας ακομα μεγαλυτερη γκαφα απο αυτον κατεστρεψε τις χασισοφυτειες στο Λαζαρατι μπορει να ηταν παρανομια και κακο εκει αλλα κακα τα ψεματα συντηρουσε κατα 80% την οικονομια στην περιοχη του Αργυροκαστρου γιατι εχτιζαν σπιτια και αγοραζαν υλικα εκαναν διαφορα και ψωνια δηλαδη κινουσαν και εδιναν ζωη στην τοπικη αγορα εμμεσα και αμεσα τωρα ολα τα μαγαζια στο Αργυροκαστρο θα κλεισουν το ενα πισω απο το αλλο και αλλο αυξηση της ανεργειας πουλα τσαμπουκα και μαγκια σους Βορειηπειρωτες και στην Ελλαδα με τη διοικητικη του μετταρυθμιση σε μια περιοδο που η Ελλαδα βρισκεται σε οικονομικη κριση και θα μπορουσε ανετα να απελασει πολλους Αλβανους λαθρομεταναστες παρανομους και νομιμοποιημενους και να τους εχει εξω απο την πορτα του.Κακο το εγκληματικο και παρανομο χρημα αλλα σε πολλες περιπτωσεις αναγκαιο κακο οταν δεν γινετε αλλιως αυτος προσπαθει να κανει τον λορδο Ευρωπαιο και πατριωτη μεσα στο τσαντιρι με τα κουρελια και τα τσολια μαλλον για τους Αλβανους και για τις συνθηκες της χωρας τους ο Μπερισα ηταν πιο καλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανώνυμος28 Ιουλ 2014 - 9:34:00 μ.μ. ...να χαρώ την οπτική γωνία σου ....τις επόμενες βουλευτικές εκλογές μην ξεχάσεις να κατέβεις υποψήφιος ....είσαι η λήση του προβλήματος .....η σωτηρία του έθνους και του λαού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή