Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ανατριχιαστικά στοιχεία αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 43χρονου Αλβανού στην Ημαθία

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση που αφορά τη δολοφονία του 43χρονου Αλβανού που διέμενε στους γεωργιανούς Ημαθίας.

Ανατριχιαστικά στοιχεία αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 43χρονου Αλβανού στην ΗμαθίαΣύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του άτυχου 43χρονου επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί. Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος Αλβανός εξαφανίστηκε στις 2 Αυγούστου. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι που διέμενε. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πρώτες μαρτυρίες τον 43χρονο έβγαλαν από το αυτοκίνητό του και τον επιβίβασαν στο δικό τους αυτοκίνητο, δύο άτομα. Το αυτοκίνητο αυτό, ένα Opel Astra, φέρεται ότι κυκλοφορούσε τις προηγούμενες μέρες μέσα στο χωριό των Γεωργιανών.
Μετά από έρευνες και διασταύρωση στοιχείων από την ασφάλεια Βέροιας, εντοπίστηκαν οι δύο απαγωγείς του άτυχου Αλβανού – πρόκειται για θείο και ανιψιό - οι οποίοι σταδιακά άρχισαν να αποκαλύπτουν ανατριχιαστικά στοιχεία.
Όπως προέκυψε, ήταν πληρωμένοι δολοφόνοι οι οποίοι εκτέλεσαν «συμβόλαιο θανάτου» κατόπιν «παραγγελίας» του πεθερού του θύματος.
Τόσο οι πληρωμένοι δολοφόνοι, όσο και τα πεθερικά του θύματος, είναι επαναπατρισθέντες από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και διαμένουν νόμιμα στη χώρα.
Η αμοιβή για το «συμβόλαιο θανάτου» ήταν 2.500 ευρώ, από τις οποίες οι δολοφόνοι πήραν 1500 ευρώ προκαταβολή. Το υπόλοιπο ποσό θα το έπαιρναν μετά την εκτέλεση.
Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δύο δολοφόνους, ο θείος, βαρύνεται με την κατηγορία της εκτέλεσης άλλων τριών συμβολαίων θανάτου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στις τρεις περιπτώσεις δεν έχουν βρεθεί τα πτώματα.
Αυτό ήταν και το κρίσιμο σημείο της υπόθεσης.
Το πρωί της 12 Αυγούστου οι δύο δολοφόνοι υπέδειξαν το σημείο στο οποίο έθαψαν τον άτυχο 43χρονο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Πατρίδας και Κωστοχωρίου σε προχωρημένη αποσύνθεση.
Όπως προκύπτει, οι πληρωμένοι δολοφόνοι έδρασαν μέχρι και στην εξαφάνιση του πτώματος με ανατριχιαστικό «επαγγελματισμό». Τον στραγγάλισαν με σχοινί και στη συνέχεια τον έθαψαν, αφού πρώτα του έβγαλαν τα ρούχα, για να επέλθει πιο γρήγορα η αποσύνθεση!!!!
Ο άτυχος 43χρονος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα και τραγικά, επειδή απλά δεν ήταν αρεστός στα πεθερικά του. Και για να τον βγάλουν απ' τη μέση, πλήρωσαν «επαγγελματίες» δολοφόνους.
Οι δολοφόνοι, ο πεθερός και η πεθερά του θύματος κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Προφυλακιστέος κρίθηκε και ένα πέμπτο πρόσωπο, κάποιος επίσης επαναπατρισθείς από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ο οποίος ζούσε κι εργαζόταν στην πατρίδα Ημαθίας και φέρεται να είναι ο διαμεσολαβητής που έφερε σε επαφή τα πεθερικά με τους δολοφόνους.
Όλοι τους κρατούνται στην Α.Δ. Ημαθίας και σταδιακά θα μεταφερθούν σε φυλακές.
sodomagomora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου