Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Αλβανικός Τύπος ― Αλβανοί στρατιώτες πολεμούν απο κοινού με τον ουκρανικό στρατό στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, αλβανοί στρατιώτες πολεμούν από κοινού με τον  ουκρανικό στρατό στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ. 

Την είδηση έχουν μεταφέρει επίσης πολλά διεθνή μέσα

ενημέρωσης,  επικαλούμενα πηγές των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών. Σύμφωνα με αυτές, γίνεται λόγος για αλβανούς στρατιώτες , που  υπερασπίζονται απο κοινού με ουκρανούς στρατιώτες το αεροδρόμιο της πόλης.


Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρισθεί είναι, έαν οι ‘αλβανοί στρατιώτες‘ που αναφέρουν τα διεθνή και αλβανικά ΜΜΕ , είναι εθελοντές μισθοφόροι από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο ή την  πΓΔΜ, ή τακτικός αλβανικός στρατός .       
Εαν αποδειχθεί η παρουσία τακτικού αλβανικού στρατού τότε αυτοί θα είναι σίγουρα αλβανοί καταδρομείς της ταξιαρχίας καταδρομών του Ζάλ Χερ. Εάν επαληθευτεί αυτό το σενάριο μιλάμε για δύναμη επιπέδου' δοιμιρίας ή λόχου μείον. Οι αλβανοί καταδρομείς της εν λόγω ταξιαρχίας θεωρούνται απο τους πιό εκπαιδευμένους , αποτελώντας παράλληλα το πιό ετοιμοπόλεμο τμήμα των .αλβανικών ενόπλων δυνάμεων,  λόγω συμμετοχής τους σε ειρηνευτικές αποστολές σε Ιράκ και Αφγανιστάν.

Πάντως είναι  πολύ μεγάλη η πιθανότητα οι αλβανοί,  να ‘συναντηθούν‘ στο Ντονέτσκ   με τους 250 Σέρβους εθελοντές Τσέτνικς, που έχουν ως επικεφαλής στην περιοχή, τον πολέμαρχο Μπράτισλαβ Ζίβκοβιτς, αναβιώνοντας έτσι  το πόλεμο του Κοσόβου,  με τις όποιες συνέπειες .

Ο υπουργός Άμυνας των φιλορωσικών δυνάμεων,  της αποκαλούμενης  «Δημοκρατίας του Ντονέτσκ" Igor Strellkov, σχολίασε τις πληροφορίες σχετικά με την παρουσία των Αλβανών στο αεροδρόμιο της πόλης αναφέροντας ότι , δεν έχει επιβεβαιωθεί ή απορριφθεί η πληροφορία αυτή .

"Ναι, έχω ακούσει για αυτές τις πληροφορίες της υπηρεσίας στρταωτικών πληροφοριών , αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω",δήλωσε ο Strellkov.

Μετάφραση – Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών


http://www.analystsforchange.org/

2 σχόλια:

  1. Μαλλον θα σταλθηκαν εκει κατοπιν εντολων του ΝΑΤΟ της Ε.Ε.των εβραιοαμερικανων,εβραιογερμανων και ολων των αλλων σιονιστων.Παντως δεν θα αργησει η στιγμη που θα δουμε και δικους μας εθελοντες στο πλευρο των Ρωσων και Φιλορωσων
    οπως και στο πολεμο της Γιουγκοσλαβιας οπου η αποκαλουμενη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ με 50 η 60 μελη ειχε παει στη Σεπρενιτσα στο πλευρο των Σερβων ισως να σχηματιστει και εδω μια εθελοντικη δυναμη απο καποιους φανατικους φιλορωσους Ελληνες εθνικηστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμ για αυτο ο Ραμα καταστρεψε τα χασισια στο Λαζαρατι και γκρεμιζει τα αυθεραιτα και μας το παιζουν αυτος και οι δικοι του ευρωπαιοι με πε΄ι΄ βρισκει απο αλλου εσοδα τωρα στελνωντας στρατιωτες στην Ουκρανια και στη Συρια θα παιρνουν κανα ευρω και κανα δολαριο απο τα διαφορα εβραιοσκυλα τρυγυρω για να πολεμουν για τα συμφεροντα τους οπως κανουν μια ζωη οι σκιπεταριοι παντα στο πλευρο των τουρκων και των εβραιοσκυλων σε Ευρωπη και στην Αμερικη και ετσι επιβιωνει αυτη η φαρα αιωνες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή