Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΄40

Ο Τέρενς Κουίκ στα στρατιωτικά κοιμητήρια σε Κλεισούρα και Βουλιαράτες«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμήσαμε τους ήρωες που πολέμησαν στα βουνά της Βορείου Ηπείρου και καταθέσαμε στεφάνια στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια – τόσο Κλεισούρα όσο και Βουλιαράτες – στην μνήμη των χιλιάδων πεσόντων για το Έθνος μας και την Ελληνική Σημαία, απέναντι στις δυνάμεις του Φασισμού.

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στην εκκλησία της Αγίας Σκέπης, σε αυτές τις δύο ιστορικές περιοχές. άναψα για όλους τους ήρωες μας ένα κερί εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος μας Πάνου Καμμένου, αλλά και όλων των Βουλευτών, μελών και φίλων που αποτελούμε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, την πιο σταθερή αξία της Πατρίδας μας αυτές τις εποχές».
Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μετά το τέλος των δύο επιμνημόσυνων τελετών στα Ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου, καθώς φέτος ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Πολιτευτή της Περιφέρειας Ηπείρου Αντώνη Βασιλείου να τιμήσουν το Έπος του ’40, εκεί όπου οι Έλληνες φαντάροι και αξιωματικοί έγραψαν ιστορία, ανατρέποντας την ροή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως την είχε σχεδιάσει ο Άξονας Φασισμού και Ναζισμού.
Ο Τέρενς Κουίκ, σε ένδειξη σεβασμού κι εκτίμησης για τον αγώνα που δίνουν οι Πολιτευτές του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα, κατέθεσε τα στεφάνια και στα δύο Κοιμητήρια μαζί με τους Πολιτευτές που τον συνόδευαν. Τον Ηπειρώτη Αντώνη Βασιλείου και την Πολιτευτή Β΄ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, που είναι και η Συντονίστρια – Σύμβουλος των Περιφερειακών Δράσεων του Τέρενς Κουίκ. Στην αντιπροσωπεία των ΑΝΕΛ ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού για την Ήπειρο Κώστας Ευθυμίου, το στέλεχος Συντονιστικής Άρτας Ντίνος Μπόσμος και η Άντα Γεροσιδέρη, στέλεχος Οργανωτικού του πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή.
Των δύο επετειακών τελετών είχε προηγηθεί επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Εξωτερικών των ΑΝΕΛ, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο. Επίσης συναντήθηκε με τον Πρέσβη στα Τίρανα Λευτέρη Ροκανά και με Βορειοηπειρώτες που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις ή υπουργικά χαρτοφυλάκια.
Αναχωρώντας από την Βόρεια Ήπειρο ο Τέρενς Κουίκ επισκέφτηκε τα φυλάκια της ΕΛ.ΑΣ. και του Ελληνικού Τελωνείου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου