Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

CIA: Πάνω από 148 Αλβανοί τζιχαντιστές μάχονται στο Ισλαμικό Κράτος

CIA: Πάνω από 148 Αλβανοί τζιχαντιστές μάχονται στο Ισλαμικό ΚράτοςΠερισσότεροι από 148 Αλβανοί τζιχαντιστές έχουν ταξιδέψει στη Συρία τον τελευταίο καιρό για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έγκυρης Washington Post.
Η αμερικανική εφημερίδα επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από σχετική μελέτη της CIA, η οποία εκπονήθηκε από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα.

Η είδηση επιβεβαιώνει απόλυτα τις αποκαλύψεις του tribune.gr εδώ και περισσότερο από έναν μήνα για τους δεκάδες ισλαμοφασίστες (πολλοί εκ των οποίων μέλη του UCK) από τη γείτονα που έχουν ενταχθεί και πολεμούν στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με μελέτη του Διεθνούς Κέντρου Μελετών για τη ριζοσπαστικοποίηση και την πολιτική βία (ISCR), εντός του έτους, όταν και γιγαντώθηκε η στρατιά του Ισλαμικού Κράτους, 15.000 άνθρωποι από 80 διαφορετικές χώρες του κόσμου εντάχθηκαν ως μαχητές στο πλευρά των τζιχαντιστών, φτιάχνοντας μία δολοφονική Λεγεώνα των Ξένων που σπέρνει το θάνατο και τον τρόμο σε όλη τη Μέση Ανατολή, με τα παρακλάδια της να φτάνουν από την Αυστραλία, μέχρι την Κίνα, το Λονδίνο και τα βάθη της Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου