Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Υποδοχή ηρώων για την εθνική Αλβανίας! (video)

Με τιμές ηρώων υποδέχθηκαν οι Αλβανοί την αποστολή της εθνικής τους ομάδας, στο αεροδρόμιο των Τιράνων, μετά τον πολύκροτο αγώνα με την Σερβία. Αποθέωση και συνθήματα, με την παρουσία κυβερνώντων. 

Υποδοχή ηρώων για την εθνική Αλβανίας! (video)Σαν… θεούς υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλβανίας, χιλιάδες συμπατριώτες τους οι οποίοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο των Τιράνων. 

Η αποστολή των Αλβανών είχε μόλις καταφτάσει από την Σερβία, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με την αντίστοιχη εθνική ομάδα, με τους παίκτες να αντικρίζουν ένα απίστευτο θέαμα.

 

Χιλιάδες οπαδοί τους αποθέωναν σαν εθνικούς ήρωες, φωνάζοντας συνθήματα για εκείνους που θεωρούν ότι προστάτεψαν τη σημαία της αυτοαποκαλούμενης «Μεγάλης Αλβανίας» στον αγωνιστικό χώρο. 

Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκαν και αρκετοί υπουργοί με τον αντιπρόεδρο, Νίκο Πελέσι, να ηγείται αυτών. Μάλιστα ,ο πρωθυπουργός της χώρας, Εντι Ράμα, έστειλε μήνυμα από τις Η.Π.Α. όπου βρίσκεται, μιλώντας με υπερηφάνεια για τους παίκτες που προστάτεψαν και τίμησαν την χώρα. 

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και τα λόγια του Πέλεσι, ο οποίος αναφέρθηκε στους «ήρωες του Βελιγραδίου που υπερασπίστηκαν τις αθλητικές αξίες και στους οποίους το έθνος οφείλει ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια». 

Κερασάκι στην… τούρτα ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Αλβανία, Λόρι Τσάνα, ο οποίος μιλούσε στους χιλιάδες παρευρισκομένους επί σαράντα λεπτά. 


 

6 σχόλια:

  1. οι αλβανοι εχουν μαλλον περισοτερο τσαγανο και θαρος απο εμας σηκωσαν το λαβαρο της μεγαλης τους αλβανιας μεσα στο Βεληγραδη.Ενας δικος μας πριν δεκα χρονια τετοιο καιρο περιπου που η Εθνικη Ελλαδος επαιζε στα τιρανα με τους αλβανους δεν βρεθηκε καποιος να σκωσει το λαβαρο της Μεγαλης Ελλαδας που να περιλαμβανει τη Βορειο Ηπειρο,την Κυπρο την Κωνσταντινουπολη το Μοναστηρη και την Ανατολικη Ρωμυλια που τοτε οι αλβανοι βρισκονταν σε μεγαλη φτωχεια και η Ελλαδα ηταν ζαμπλουτη ,γιατι αραγε δεν εκανε καποιος δικος μας κατι αντιστοιχο;Μηπως οι αλβανοι μας βαζουν τα γυαλια και εχουν μαθει να αγαπουν ολους τους ομοεθνεις τους εκτος αλβανικων συνορων ενω οι Ελληνες εκτος απο μερικες εξαιρεσεις δεν θελουν να βλεπουν μπροστα του τους ομοεθνεις τους εκτος ελλαδικων συνορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e pse nuk shkove vet
    apo sta mban trapi
    apo ke ndermend ta besh nga mot
    se ndryshe qenke edhe ty kot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aftodixnei ton politsmo enos laou ti diafora tou anthropou apo to zwo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχααααα,ο αλβανε ,που πας σα mushka βρε.Στην εφερε ο πολιτισμενος.Το εχω γραψει,οτι ο κουτοεγωισμος σας ,θα σας κοστισει ακριβα.Κανενας δεν σκεφτεται να βοηθησει εναν βλακα,παρα μονο να τον χρησιμοποιησει. Ξυπνηστε βλακες ,γιατι σας χρησιμοποιουν οι τσαμηδες του 2% και οι φαγανες αμερικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή