Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αυτός είναι ο Βορειοηπειρώτης που κατονόμασε η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου ότι πήγε να την εξαγοράσει

Δηλώνει κομματικό στέλεχος της ΝΔ, ωστόσο η βουλευτής υποστηρίζει ότι της συστήθηκε ως συγγραφέας.

Το όνομα του είναι Γιώργος Σούκουρης και πρόκειται για τον άνθρωπο που κατονόμασε ο Πάνος Καμμένος χθες στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την κ. Ξουλήδου.



Είναι Βορειοηπειρώτης και σύμφωνα με το fimotro, συνεργάζεται με δυο εν ενεργεία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Δηλώνει Ιστορικός Συγγραφέας και ισχυρίζεται ότι είναι πρόεδρος Γαλάζιας Τοπικής Οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Σταυρούλας Ξουλίδου, υπάρχουν email απ
ό τα οποία προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος της πρότεινε να πάρει 3 εκατ. ευρώ!!!

Σε μια αποκάλυψη προέβη η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή παρεμβάσεις του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky.

Η κ.Ξουλίδου κατήγγειλε ότι «γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας».Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της».
Πρόσθεσε : «ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».
Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ.Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.


http://www.kontranews.gr/

2 σχόλια: