Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές Ομόνοιας: Παππάς και Κάγιος αναμετρούνται στον δεύτερο γύρο στις 11 Γενάρη

Σήμερα στους Αγίους Σαράντα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνδιάσκεψη της Ομόνοιας για ανάδειξη του νέου Πρόεδρου, του νέου Γενικού Συμβουλίου και πειθαρχικών οργάνων.Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της οργάνωσης ο κ. Βασίλης Μπολάνος ο οποίος έκανε τον απολογισμό του έργου του και στη συνέχεια χαιρέτησαν με τη σειρά ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου ο κ. Κοτροκόης και ο Βουλευτής της ΝΔ Κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ ο κ. Βαγγέλης Ντούλες, οι υποψήφιοι για την προεδρία  κ.κ.  Άλκης Πούλης, Λεωνίδας Παππάς,Βασίλης Κάγιος, Χρήστος  Καίσης και Ηρώδης Νταλιάνης, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών . Φρέντυ Μπελέρης και η πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών κα Ελένη Δήμου η οποία αντέδρασε με τις εκλογικές διαδικασίες και διορισμού εφορευτικής επιτροπής.  Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο ο κ. Ντούλες στήριξε  τον Βασίλη Κάγιο και "άδειασε" την τελευταία στιγμή τους δύο έπαρχους Αλύκου και Λιβαδειάς . Βλέποντας και οι δύο την υπεροχή του Λεωνίδα Παππά, αλλά και τη δύναμη που ασκεί στους ψηφοφόρους ο αρχηγός τους, έκαναν πίσω και απέσυραν την υποψηφιότητά τους. Ο μεν Καίσης δήλωσε ότι δίνει τόπο στους νέους και στηρίζει τον Βασίλη Κάγιο, ο δε Ηρώδης Νταλιάνης παραιτείται για την ένωση του χώρου.Έτσι οι υποψηφιότητες για την προεδρία της Ομόνοιας ήταν τρείς: του Λεωνίδας Παππά, Άλκη Πούλη και του Βασίλη Κάγιου.Τελικά για την εφορευτική επιτροπή  προτάθηκαν οι Άλκης Αγγελής,  Στέφανος Κώτσιας και Λευτέρης Καίσης από τους τρεις υποψήφιους για την προεδρία.Μετά από αρκετή ώρα τελείωσε ο πρώτος γύρος με τους τρεις υποψήφιους για την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να συγκεντρώνουν : Άλκης Πούλης: 67 ψήφους, Βασίλης Κάγιος: 152 ψήφους και Λεωνίδας Παππάς: 148 ψήφους, Λευκά - Άκυρα 7...Ο δεύτερος γύρος μεταξύ του Λεωνίδα Παππά και του Βασίλη Κάγιου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Γενάρη.
Η διαδικασία μέτρησης ψήφων για την ανάδειξη νέου Γενικού Συμβουλίου συνεχίζεται...

5 σχόλια:

  1. Ντούλε, είσαι μεγάλος αλήτης τελικά. κάθε φορά βρίσκεις και από κάποιο θύμα για να κάνεις τη δουλειά σου. θα έρθει όμως και η ώρα σου... πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την στιγμή που ο Ντούλες βρίσκει και εκμεταλλεύται τον κάθε ανόητο,δουλοπρεπή έπαρχο του Βούρκου και γενικά πάλλους ανόητους από την περιφέρεια των Αγ.Σαράντα τέτοια θα κάνει και χειρότερα.Βλέπετε κάτι ξέρουν οι Δεροπολίτες που απαξιούν έστω και να τον φτύσουν τον αλήτη αυτόν και τον έχουν διώξει κλωτσιδόν από καιρό. Μια ζωή ρουσφέτια,λαμογιές και κομπίνες έκανε προκειμένου να καλύψει το τομάρι του. Στο χέρι μας είναι συμπατριώτες να διώξουμε καρκινώματα σαν τον Ντούλε και τους ομοίους του.Εννοια σου Βαγγελάκη και ο πολιτικός σου θάνατος είναι κοντά.Λέρες,αλήτες και λαμόγια σαν εσένα δεν έχουν θέση στην ένδοξη ΟΜΟΝΟΙΑ μας!! Μια ζωή δούλος και πράκτορας των Αλβανικών κυβερνήσεων ήσουν κ θα είσαι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατακαημένη ρούμελη τι σου μελε να παθεις:
    Κάγιος, καλό παιδί για γαμπρός, πλούσιος και όμορφος, άβουλος και ουσιαστικά θα προεδρεύει ο Βαγγέλας την Ομόνοια, που δεν είχε τα αρχιδια να κατεβει ο ιδιος
    Δεν μπορει να μας εκπροσωπησει στο εξωτερικο, ουτε ελλαδα, θα πρεπει να εχει μια ομορφη γραμματεα να του γραφει το λογο (και λοιπες υπηρεσιες), οποτε ο Βαγγελας θα παιζει μπαλα μονος του και αυτος θα ειναι σαν συνοδος πολυτελειας

    Παππας: παλιος στην ομονοια, δεν καταφερε σε 15 χρονια να κανει κατι και να ξεχωρησει, μονο καλη αντιπολιτευση ηξερε να κανει εναντιον της κλικας, υπερ Μεγκα, αντενα και λοιπων αντιντουλικον δυναμεων. Με την ομιλια του ΔΕΝ οριμασε, δεν ειδα καμια εμπνευση λογου, σκαλισε μιζερια και επαιξε στο γηπεδο ντουλε-μπολλανου σαν ενας Χιμαραιος Νινης, ταλεντο καμενο που πηγε μεταγραφη στην απεναντι ομαδα, απετυχε και γυρισε στην ομαδα που τον ανεδηξε για βαλει ενσημα, γιατι τον ηθελε ο προπονητης που τον ανεδηξε.

    Πουλης: περιεργος τυπος με ευχερια λογου και φοβερο βιογραφικο που αναρωτηθηκα οταν τον διαβασα και ακουσα πος μιλαει, τι κανει αυτος εδω, ισως καποιο προβλημα εχει στο μυαλο που ασχολειτε με την ομονοια και που ασχολιθικε με το ντουλε και το τουρκοσπορο το ραμα. Ερωτιματικο αν αυτα που λεει τα πιστευει (το εκανε με τους χιμαραιους και την βγηκε σαν παλικαρι σε ντουλε ραμα), αλλά νομιζω οτι δεν κανει για πολιτικος στην Αλβανια επειδι δεν ξερει να φτιαχνει κυκλοματα και υπογια ρευματα, λαμογιες, κτλ. Να φτιαξουμε παραρτημα ομονοιας σουηδιας και να τον στειλουμε εκει (ακους Τζιομακα!)

    Καισης-Ηρωδης: μπεηδες του 1800 στην καλυτερη περιπτοση

    που εφτασες καημενη πατριδα, λεφτερια σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε με το μεγαλο σχόλιο, ο Πάππας προέρχετε σπό μια πατριωτική οικογένεια και όσο τον θυμάμαι είναι ένας αγωνιστής πολλά χρόνια , τους άλλους δυο τους έμαθα χθες, ο Πούλης είναι συνομιλικος του παππά που ηταν τοσα χρόνια; ευπρόσδεκτος βέβαια αλλά πως θα γίνεις στρατηγός αν δεν έκανες στρατιώτης; τον Κάγιο δεν έχω τι να πω, πάω να ρίξω μια κουτουλια στον τοίχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nuk e di se c'thoni ju, por per mu kajua ben vetem per coban me dhene e dhi, e ne larte ne mal ke shtugara.
    kai oso gia gampros mono gia katsikes dioti gia gynaikes, gynaikes oute apo kilometra
    edhe dulla u katandis per ta dhier.
    zafirati, jb babi, kic kajsi e rodh darllani
    turpi i turpit
    ku ju con mushka oreeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή